EXCLUSIV | Steaua negociază cu Daco-Getica. Ce proiect au „militarii”

EXCLUSIV | Steaua negociază cu Daco-Getica.** Ce proiect au

Antrenorul echipei Daco-Getica, Marius Baciu (44 de ani), a vorbit pentru ProSport despre discuțiile pe care le-a avut cu reprezentanții clubului Steaua.

Marius Baciu a recunoscut că Steaua și Daco-Getica ar putea colabora în sezonul 2019/2020.

„Am discutat despre acest lucru (n.r. – Marius Baciu să vină ca antrenor la Steaua), dar au fost mai mult niște tatonări, nimic concret. Eu îmi doresc să continui aici (n.r. – la Daco-Getica, echipă pe care o antrenează din decembrie 2017). Acum negociem pentru un parteneriat cu Daco-Getica. Un parteneriat prin care noi să trimitem jucători și juniori la Steaua, sub formă de împrumut. Discuțiile sunt la început, dar noi suntem deschiși. Rămâne să mai vorbim”, a spus Marius Baciu, pentru ProSport.

În privința viitorului antrenor al Stelei, se pare că Adrian Neaga rămâne în pole-position. Problema e că suporterii nu sunt de acord cu venirea sa. Joi dimineață, ProSport a prezentat imagini de la baza sportivă din Ghencea, unde fanii au scris următoarele mesaje pe ziduri: „Neaga, rămâi la Palat / Slujiți Steaua sau plecați / Club curat! / Fără nepotisme / Pițurcă la Steaua”.

Victor Pițurcă a negociat preluarea echipei din Liga 4, unde ar fi urmat să ocupe funcția de manager general, după cum ProSport a anunțat, însă discuțiile au intrat în impas. După ultimele negocieri, Pițurcă a spus că nu este dorit cu adevărat la club.

Lider în Liga 4 București pe tot parcursul sezonului, Steaua a ratat promovarea după ultima partidă din play-off, disputată împotriva celor de la Carmen București. Echipa antrenată de Daniel Iftodi a câștigat cu 1-0, printr-un autogol al „militarilor”. La barajul pentru accederea în Liga 3, Carmen a pierdut cu 5-4 la general contra celor de la Mostiștea Ulmu, campioana Ligii a 4-a Călărași, astfel că în sezonul următor va lupta din nou cu Steaua pentru promovare.

Daco-Getica, fosta Juventus București, a încheiat Liga 2 pe locul 11, cu 47 de puncte. Gruparea din Capitală e cunoscută pentru faptul că le oferă condiții optime juniorilor. În Colentina s-a format și portarul naționalei, Ciprian Tătărușanu.

Articol scris de Octavian Vasilescu
Foto: Alexandra Pandrea / Mediafax Foto

 

Pe aceeași temă