EXCLUSIV: Sebi Tudor s-a despărțit de Chindia! Silviu Dumitrescu revine pe banca târgoviștenilor

Mihai Andries 04 May. 2013, 15:15 Campionat
EXCLUSIV: Sebi Tudor s-a despărțit de Chindia!** Silviu Dumitrescu revine pe banca târgoviștenilor

UPDATE: În exclusivitate pentru liga2.ro, Gică Popescu l-a confirmat pe Silviu Dumitrescu drept noul principal al Chindiei Târgoviște. În Sâmbăta Mare, fostul internațional s-a declarat optimist în ceea ce privește șansele de supraviețuire ale Chindiei în seria întâi a Ligii a II-a.

„Chindia va scăpa de retrogradare. Silviu Dumitrescu va pregăti echipa în finalul campionatului”, a vorbit Popescu.

Târgoviștea susține miercuri, de la ora 18, pe teren propriu, un meci capital pentru menținerea în eșalonul secund, cu Dunărea Galați.

Articol scris de Ionuț MARIN


Eșecul de ieri cu Rapid Suceava a fost ultimul meci pentru Eusebiu Tudor ca antrenor principal al Chindiei Târgoviște. Tehnicianul dâmbovițenilor a luat decizia de a părăsi echipa, anunțându-l în prealabil pe Gică Popescu de decizia sa. Sebi Tudor a motivat că este nevoie de un șoc la echipă pentru a readuce-o pe linia de plutire în vederea evitării retrogradării din Liga a II-a.

„Am considerat că era nevoie de un șoc înaintea unor meciuri în care echipa își poate asigura salvarea de la retrogradare. Am discutat cu Gică Popescu și am convenit asupra plecării mele. Îi mulțumesc frumos pentru șansa care mi-a oferit-o” a declarat acesta pentru Liga2.ro.

Locul rămas vacant pe banca echipei dâmbovițene este posibil să fie preluat de Silviu Dumitrescu, dar această informație nu a putut fi confirmată oficial.

 

Articol scris de Marian DIMA
Foto de Alexandru RAITA
 

Mihai Andries 04 May. 2013, 15:15 Campionat
Pe aceeași temă