EXCLUSIV | Portarul Farului care a fost agresat de un suporter povestește întreaga scenă: „Mi-a fost frică, am crezut că are cuțit”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 21:47 Campionat

Alexandru Gudea, portarul echipei FC Farul, spune că a rămas șocat de gestul suporterului care a intrat și a încercat să-l lovească în prelungirile meciului de vineri seară cu Dunărea Călărași, scor 2-6, în etapa a 18-a a Ligii 2, Seria I. Portarul în vârstă de 19 ani susține că s-a temut să nu fie lovit cu un cuțit.

Scene șocante în prelungirile partidei Farul – Dunărea Călărași 2-6. Supărat, probabil, pe scor și pe gafele lui Gudea, un suporter al Farului a intrat pe teren și și-a atacat propriul portar. Alex Gudea, goalkeeper împrumutat de la Chiajna, susține că a reușit să se ferească înainte ca huliganul să fie reținut.

VIDEO! CLICK AICI PENTRU A VEDEA MOMENTUL ÎN CARE FANUL A INTRAT PE TEREN!

În schimb, spune că i-a fost teamă pentru siguranța sa, deoarece agresorul părea drogat. Gudea dezvăluie însă că n-a făcut plângere la poliție, dar suporterul a fost reținut.

„A venit pe teren din spate, nu l-am văzut, dar m-am întors pentru că am auzit galeria făcând gălăgie. M-am ferit prima dată și nu am crezut că o să dea în mine. A dat cu pumnul, dar nu m-a atins. Prima dată mi-a fost frică că are un cuțit la el și, dacă vă uitați pe reluare, o să vedeți că am ezitat să ripostez. Mi-a fost frică, pentru că în ziua de azi umblă drogați. Dar când l-am văzut că nu are cuțit, am mers eu peste el. Nu am putut să mă abțin. M-a înjurat de mamă, de morți.

Nu-l cunosc, nu știu cine e, dar l-am văzut că se clătina. Era ori beat mort, ori drogat. Un om treaz nu face niciodată așa ceva. Nu mi-e teamă că o să mă ia suporterii la ochi, că doar nu suntem în Vestul Sălbatic să ne omorâm. Și dacă suntem în Vestul Sălbatic, o să ne luăm fiecare câte un pistol. 

M-a chemat poliția și m-a întrebat dacă vreau să-i fac plângere, dar am zis că nu vreau. Dacă lovea, da, dar așa… Era în dubă, poliția l-a reținut. Nu știu ce a avut cu mine”, a declarat Alex Gudea pentru ProSport, la finalul meciului de vineri.

VEZI desfășurarea MECIULUI Farul Contanța – Dunărea Călărași, scor 2-6

FOTO | Fază șocantă în prelungirile meciului Farul – Dunărea 2-6. Un suporter al „marinarilor” a pătruns pe teren și s-a luat la bătaie cu portarul constănțenilor

Marius ANGHEL 04 Dec. 2015, 21:47 Campionat
Pe aceeași temă