EXCLUSIV | Mutări de trupe în Zăvoi: Pelici vine ca principal

Adrian MUJEA, Mihai Andries 03 Nov. 2014, 18:25 Campionat
EXCLUSIV |** Mutări de trupe în Zăvoi: Pelici vine ca principal

Schimbarea de antrenor care se impunea la CSM Râmnicu Vâlcea, după rezultatele catastrofale, s-a efectuat azi în Zăvoi doar pe jumătate. Antrenorul Alex Pelici a fost sunat după jocul cu Câmpina și va ajunge la Vâlcea de marți seara, după cursurile Pro.

Culmea este însă faptul că rămâne și Erik Lincar, cei doi urmând să facă echipă pe banca vâlcenilor. „Eu voi fi antrenor principal, Erik va fi director tehnic. Suntem colegi la cursurile Pro, suntem prieteni. Ambii ne ocupăm de echipă, ambii răspundem de rezultate, sper să fie bine” a  declarat Alex Pelici.

Cum se cunoaște, Pelici a mai pregătit gruparea vâlceană în urmă cu doi ani, atunci când clubul era condus de către Cătălin Rufă. În acea perioadă, Pelici și CSM-ul au învins Damila, stopând speranțele de promovare ale echipei care atunci juca la Drăgășani.

În acest sezon, Pelici a pregătit pe FC Bihor, de unde a plecat însă, situația clubului orădean fiind una dramatică. Timișoreanul este cunoscut ca un bun tactician și un om cu caracter deosebit, apropiat jucătorilor. În schimb, în mandatul lui Erik Lincar, în ultima vreme a fost multă tensiune în vestiarul echipei, iar rezultatele CSM-ului au fost mai mult decât dezamăgitoare.

Articol scris de Adi GEORGESCU

 

Adrian MUJEA, Mihai Andries 03 Nov. 2014, 18:25 Campionat
Pe aceeași temă