EXCLUSIV | Motivul pentru care a picat transferul lui Alexandru Ioniță I la Rapid. Pancu: „A fost aproape de noi”

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 08:03 Campionat
EXCLUSIV | Motivul pentru care a picat** transferul lui Alexandru Ioniță I la Rapid. Pancu:

Rapid a negociat cu Alexandru Ioniță I (29 de ani) în această vară, însă atacantul Sportului Snagov n-a mai ajuns sub comanda lui Daniel Pancu. Antrenorul giuleștenilor a explicat, la ProSport Live, de ce transferul lui Ioniță nu s-a concretizat.

Daniel Pancu spune că Ioniță I nu a mai avut loc la Rapid. „Am vrut să-i aducem pe frații Herea. Au fost la discuții, la Liga 4. Au fost tot felul de zvonuri cu Academia, că e legal, că nu e legal. Probabil că au avut o teamă. N-au mai ajuns la noi. Au mai fost Alex Ioniță I și Alex Ioniță II. Atacantul a fost aproape de noi, dar deja aveam patru atacanți și era foarte greu să mai vină. Victor (n.r. – patronul Victor Angelescu) a ținut legătura cu el. Nici nu știu unde e acum. Auzisem că pleacă la UTA, dar cred că a rămas la Snagov. Alex Ioniță II era imposibil de adus. La ce salariu avea…”, a spus Daniel Pancu, la ProSport Live.

În sezonul trecut, atacantul trecut pe la FC Koln a impresionat la Sportul Snagov și din vară ar putea ajunge gratis la Rapid. Ioniță I a crescut la Rapid, iar în 2010 a fost vândut la FC Koln, după care, la un an și jumătate distanță, a revenit în Giulești, unde a mai jucat până în 2013, când a plecat gratis la Orduspor, în Turcia. Au urmat experiențe la AEL Limassol, FC Voluntari, Farul, ASA Târgu Mureș și Aris Limassol, dar și-a reintrat cu adevărat în mână la Sportul Snagov, la care a ajuns în luna octombrie 2018, după începutul campionatului Ligii 2.

23 de meciuri, în 21 ca titular, a jucat Alexandru Ioniță I la Sportul Snagov în sezonul trecut, reușind și 10 goluri.

Atacantul a fost golgheterul echipei la care principalul finanțator al Rapidului, Victor Angelescu, a fost implicat în urmă cu două sezoane. De la Snagov la Rapid, în baza bunei prietenii dintre oamenii care conduc aceste echipe, au ajuns la începutul anului și fundașul Cătălin Oanea (20 de ani) și mijlocașul Cătălin Hlistei (24 de ani).

Citește și: Antrenorul Rapidului, Daniel Pancu, a fost invitat special la ProSport LIVE. Vezi AICI emisiunea integrală

Citește și: EXCLUSIV | Daniel Pancu a vorbit sincer despre situația străinilor veniți în această vară la Rapid. „Au calitate, dar au nevoie de timp”

Foto: Alexandru Dobre / Mediafax Foto

Octavian Vasilescu 04 Aug. 2019, 08:03 Campionat
Pe aceeași temă