EXCLUSIV | Motivele rupturii dintre Petrolul și Grozavu: „Antrenorul e curățat. Nu se mai pune problema că jucătorii joacă prost. De aceea suporterii îl contestau la fiecare meci”

Autori: Marius ANGHEL, Octavian Vasilescu Publicat: 15 Nov. 2018, 08:29 Actualizat: 15 Nov. 2018, 15:50 Campionat
EXCLUSIV | Motivele rupturii dintre Petrolul și Grozavu:  „Antrenorul e curățat. Nu se mai pune problema că jucătorii joacă prost. De aceea suporterii îl contestau la fiecare meci”

Leo Grozavu (51 de ani) a fost demis de la Petrolul. La mai bine de o lună de la eveniment, Daniel Chiriță (44 de ani), un apropiat al clubului prahovean, a vorbit pentru ProSport despre motivele care au dus la demitere. Totul a depins de rezultate, crede fostul fundaș.

Petrolul a început cu multă încredere sezonul din eșalonul secund, dar suporterii și oficialii nu au fost mulțumiți de traiectoria echipei, care cunoscuse deja patru înfrângeri și două egaluri. Fanii au început să-l conteste cu fiecare ocazie pe antrenorul Leo Grozavu. Îi cereau demisia, iar acest lucru s-a concretizat la mijlocul lunii octombrie, după o remiză, scor 0-0, acasă, cu CS Mioveni, în etapa a 12-a. Decizia conducerii a venit pe fondul rezultatelor neconvingătoare. Discuțiile despre rezilierea contractului s-au desfășurat și înainte, însă nu s-a ajuns la un numitor comun.

„La toate echipele se întâmplă acest lucru când nu sunt rezultate. Echipele mari vor rezultate, iar în momentul în care nu sunt, suporterii contestă antrenorul. Nu se mai pune problema că jucătorii joacă prost și nu dau randament.

Nu-l cunosc foarte bine pe Leo ca antrenor, dar am auzit că e foarte bun și că și-a făcut treaba foarte bine, dar nu a avut rezultate. Așa e mereu, antrenorul e curățat. Știu doar că de aceea a fost îndepărtat și suporterii îl contestau la fiecare meci”, a declarat Daniel Chiriță pentru ProSport.

Leo Grozavu a stat pe banca Petrolului în perioada iunie – octombrie 2018. I-a condus pe prahoveni în 13 partide (12 de campionat și una de Cupa României), obținând 7 victorii, două egaluri și 4 înfrângeri. După demiterea sa, „lupii” au fost preluați de Octavian Grigore, iar în ultimele patru meciuri s-au obținut doar victorii.

Articol scris de Răzvan STÎNGĂ‚

Autori: Marius ANGHEL, Octavian Vasilescu Publicat: 15 Nov. 2018, 08:29 Actualizat: 15 Nov. 2018, 15:50 Campionat
Pe aceeași temă