EXCLUSIV | Ionel Ganea, OUT de la ACS Poli Timișoara! Clubul de pe Bega e tot mai aproape de colaps

Autor: Octavian Vasilescu Publicat: 20 Aug. 2018, 19:12 Actualizat: 21 Aug. 2018, 11:44 Campionat
EXCLUSIV | Ionel Ganea, OUT de la ACS Poli Timișoara!  Clubul de pe Bega e tot mai aproape de colaps

Ionel Ganea și-a reziliat contractul cu ACS Poli Timișoara, informație confirmată de președintele clubului, Radu Birlică, pentru ProSport. Fostul internațional a mai amenințat cu plecarea de la echipă la un moment dat, dar atunci a fost întors din drum în ultimul moment.

Contactat de ProSport, Ionel Ganea a refuzat să comenteze informația: „Vorbiți cu domnul Birlică, el vă poate spune mai multe.”

„A fost o reziliere de comun acord, nu o demisie. Pentru moment doar el și-a reziliat contractul, staff-ul tehnic rămâne”, a spus Radu Birlică, pentru ProSport.

Ganea a mai avut un episod în care a dorit să renunțe, înainte de startul sezonului. Antrenorul a fost deranjat de faptul că echipa nu mai putea utiliza la antrenamente vestiarele de la Stadionul „Dan Păltinișanu”. Până la urmă, tehnicianul a revenit la sentimente mai bune și a înregistrat, în primele trei etape,o înfrângere, un egal și o victorie. Paradoxal, problemele au apărut după victorie. De această dată, Ionel Ganea s-ar fi declarat nemulțumit de faptul că ACS Poli vrea să-i vândă pe Radu Motreanu și Cosmin Bîrnoi.

Rezultatele înregistrate de ACS Poli sub comanda lui Ionel Ganea:

  • SSC Farul – ACS Poli Timișoara 4-1
  • ACS Poli Timișoara – Dacia Unirea Brăila 2-2
  • Ripensia – ACS Poli Timișoara 2-3

 

În urmă cu două săptămâni, clubul a solicitat intrare în insolvență. Acest lucru înseamnă că cei cu datorii salariale vor mai aștepta mult și bine să fie plătiți. Clubul poate fi însă depunctat și își poate lua gândul de la revenirea în prima ligă. Clubul este organizat sub forma unui ONG, cu membrii fondatori Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș și Universitatea Politehnica din Timișoara. Dacă tribunalul va aproba intrarea în insolvență, ACS Poli poate amâna plata către cei care își cer salariil restante. De asemenea, pentru sezonul 2019-2020, FRF nu mai dorește să primească în Liga I cluburi în insolvență.

Articol scris de Anda Deliu și Octavian Vasilescu

Autor: Octavian Vasilescu Publicat: 20 Aug. 2018, 19:12 Actualizat: 21 Aug. 2018, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă