EXCLUSIV | Cristian Popovici, noul antrenor principal al echipei Metaloglobus

Marius ANGHEL 26 Oct. 2018, 19:42 Campionat

Metaloglobus și-a numit un nou antrenor principal după ce în ultimele trei etape echipa a fost condusă de interimarul Gigel Coman. Rămasă fără Bogdan Andone, care a preferat să plece la Energeticianul, gruparea bucureșteană a ajuns la un acord cu Cristian Popovici (48 de ani), cel care în urmă cu o săptămână se despărțea de Aerostar Bacău.

Echipa din cartierul Pantelimon a mers de această dată pe mâna unui antrenor experimentat. Cristian Popovici le-a pregătit până acum pe FC Botoșani, SC Bacău, FCM Bacău, Foresta Suceava și Aerostar Bacău, cu botoșănenii reușind chiar să promoveze în prima ligă. Pe băcăuani i-a promovat după un sezon în Liga 2, însă a ajuns să se despartă de ei după un start slab de campionat.

Cristian Popovici va avea ca obiectiv pentru acest sezon menținerea în Liga 2.

Metaloglobus are trei înfrângeri consecutive în campionat de când a rămas fără antrenor: 1-6 cu UTA, 0-1 cu Academica Clinceni și 0-3 cu Sportul Snagov. În acest sezon a înregistrat patru victorii, două egaluri și șapte înfrângeri, având și un golveraj negativ: 11-26.

Sâmbătă, de la ora 11:00, pe teren propriu, Metaloglobus urmează să aibă un meci foarte important în lupta pentru menținerea în Liga 2, cu CS Balotești (locul 17, cu 11 puncte). Atunci se va consemna și debutul pe banca tehnică al lui Cristian Popovici.

Înaintea desfășurării etapei a 13-a, Metaloglobus ocupă locul 13, cu 14 puncte.

Articol scris de Marius ANGHEL

 

Marius ANGHEL 26 Oct. 2018, 19:42 Campionat
Pe aceeași temă