Eusebiu Tudor: „Să avem răbdare! 6, 7 luni, un an, doi, cât e nevoie!”

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 23:52 Campionat
Eusebiu Tudor:**

Chindia a strâns doar două puncte în trei etape cu Tudor pe banca tehnică, înregistrând două remize pe teren propriu, cu Săgeata și Otopeni, și o înfrângere în Giulești, 1-2 cu Sportul. Prahoveanul pune rezultatele modeste pe seama lipsei de experiență a jucătorilor, deși în garnitura de bază se regăsesc 3-4 fotbaliști cu sezoane bune la activ în primele două ligi, numindu-i aici pe Perianu, Rădoi, Dobre, Verdeș, Bușu sau chiar Anton.

„Plătim tribut tinereții jucătorilor. Le-am spus să fie atenți la intrările dure, Șerban a luat roșu pentru o intrare inutilă, urâtă, cu talpa. Fotbal la fără frecvență nu se face”, a declarat Eusebiu Tudor.

Chestionat pe seama prestațiilor modeste ale unor fotbaliști titularizați constant, precum Bușu sau Șerban, Tudor a declarat că la Chindia e nevoie de răbdare, iar rezultatele s-ar putea lăsa așteptate și… unul sau doi ani: „Ce fotbal a avut Târgoviștea până acum? Ba retrogradări, ba cumpărări de locuri… Trebuie să aibă toată lumea răbdare, ca să putem forma o echipă competitivă. E potențial, dar ne trebuie timp. Șase luni, un an, doi, vom vedea…Am avut probabil cel mai greu program dintre toate echipele în acest debut de sezon”.

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 23:52 Campionat
Pe aceeași temă