Eusebiu Tudor a preluat „Gașca Nebună”!

23 Aug. 2012, 16:58 Campionat
Eusebiu Tudor** a preluat „Gașca Nebună

La doar două săptămâni după ce și-a reziliat contractul cu Astra, ploieșteanul Eusebiu Tudor a ajuns la un acord cu o fostă prim-divizionară – Sportul Studențesc! „Sebi” a negociat cu patronul „studenților”, Vasile Șiman, timp de câteva zile, acceptând propunerea de a lucra în „Regie”, unde, printre alții îi va avea elevi pe trei dintre jucătorii care au trecut prin curtea Chimiei brazi – Vali Lazăr (pe care Eusebiu Tudor l-a antrenat și la Petrolul), Sorin Ciobanu și Ionuț Șerban!

„Sportul reprezintă un nume de tradiție și, chiar dacă acum este în eșalonul secund, rămâne o echipă cu jucători valoroți, de perspectivă, căutați de alte cluburi, an de an. Există un grup de fotbaliști valoroși, care au jucat și în liga I, sunt ceva soluții și de la Centrul de Juniori, unul renumit în toată țara, așa că voi trece repede la muncă, cum se spune. Desigur, funcție de evaluarea pe care o voi face lotului, calitativ și numeric, vom mai căuita câțiva jucători, dar acum este important să avem o evaluare clară a ceea ce este acum în curtea clubului. Sunt și fotbaliști de Națională de tineret sau de juniori, există o bază de lucru” – spune Tudor.

Colaborează cu Liliac și Oancea

Sebi Tudor și-a ales colaboratorii, la Sportul, dintre foștii colegi de la Petrolul Ploiești și Chimia Brazi, tot doi prahoveni urmând să fie secunzii săi. Antrenor cu portarii va fi Gheorghe Liliac – ultima dată la Chimia Brazi , iar antrenor secund – Mihai Oancea (antrenor la Centrul de Copii și Juniori al Petrolului). Tudor a preluat Sportul după ce Vasile Șiman a decis să renunțe la colaborarea cu Daniel Isăilă, brașoveanul avându-l printre secunzi și pe un alt ex-petrolisto-chimist, Nae Constantin.

Debutează marți!

Sportul Studențesc, cu Eusebiu Tudor pe bancă în calitate de antrenor principal, va susține primul meci oficial, marți cu „satelitul” Concordiei Chiajna. Apoi, dacă nu se va amâna startul în noul sezon al eșalonului secund, pe 1 septembrie, „Gașca Nebună” va da piept cu Farul Constanța,în deplasare în prima etapă a sezonului 2012-2013. Cum însă ultimele informații din FRF dau ca sigură amânarea campionatului cu cel puțin o săptămână și chiar refacerea seriilor și a programului, „sigur” nu este decât meciul de marți, primul al trio-ului Tudor – Liliac – Oancea pe banca alb-negrilor.

Articol scris de Marian DIMA

23 Aug. 2012, 16:58 Campionat
Pe aceeași temă