„Eu aș vrea să rămân, dar să fac performanță. Să fiu pe ultimul loc nu-mi convine”

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 17:21 Campionat

Doar un punct au reusit sa smulga celor de CS Mioveni in ultima etapa baimarenii de la FC Maramures Universitar, gratie egalului la 1. Cu un total de 10 puncte, FCMU a terminat turul asa cum nu si-a dorit, adica pe ultimul loc in clasament.  Imediat dupa joc baimarenii au intrat in vacanta, urmand doar sa aiba vineri o intalnire in cadrul careia sa li se comunica programul si un banchet de final de tur. Venit la final de octombrie pana in iarna, antrenorul Ioan Tataran a marturisit ca ar ramane in Baia Mare daca i s-ar oferi conditiile sa faca performanta.

„A fost un meci de lupta, pe un teren foarte greu. In prima repriza ne-am creat numai vreo doua ocazii de gol. In schimb, in repriza a doua, dupa ce adversarii au marcat la prima lor ocazie, am inceput sa alergam dupa egalare si am reusit prin Gego. Spre final am avut de patru ocazia sa inscriem: de doua ori au scos mingea de pe linia portii jucatorii adversi si de doua ori mingea s-a oprit in namol pe linia portii”, a schitat povestea meciului FCMU – CS Mioveni antrenorul Ioan Tataran.

Baimarenii au primit gol in minutul 56, au replicat in minutul 70 prin Alexandru Gego, si desi oaspetii au terminat in corzi partida, avand cu doi jucatori mai putin pe teren, eliminati, ambii, in actul secund din cauza cumulului de cartonase, gazdele nu au reusit sa inscrie.

„Sunt multumit pentru daruirea de care au dat dovada, pentru angajament: si-au dorit foarte mult, dar am avut mare ghinion”, a considerat tehnicianul Ioan Tataran.

A fost ultimul joc din acest an pentru FCMU. „Dupa meci am hotarat ca vineri sa ne intalnim toti, sa stabilim programul, vor mai fi achitate din restantele fata de jucatori, vom face un banchet si apoi echipa va fi libera pana maximum in 20 ianuarie. Sa vedem ce se mai intampla. Sperm ca lucrurile sa se aseze si sa avem bani sa continuam si sa facem performanta”, a spus Tataran.

Venit la final de octombrie la echipa, Ioan Tataran l-a inlocuit pe Romulus Buia la carma gruparii, care avea la acea ora 5 puncte si ocupa locul 13 in clasament. Cu Tataran, baimarenii au obtinut victorie cu Vointa Sibiu (1-0, meci anulat dat fiind ca echipa sibiana s-a retras ulterior din campionat), UTA Arad (2-1), egal la Bihor Oradea (1-1) si cu CS Mioveni (1-1) si au pierdut la Poli Timisoara (0-1).

„Eu am spus ca ajut pana acum in iarna. Vom vedea cum va mai fi, ce alte oferte primesc, cum se pune aici problema si abia apoi voi hotari: am timp, vin sarbatorile, nu voi lua decizia acum. Eu as vrea sa raman, dar sa fac performanta: sa fiu pe ultimul loc nu tare imi convine. Un lucru e sigur: ori de cate ori voi fi solicitat in Baia Mare voi spune da si voi pune suflet pentru ca aici m-am realizat si ca jucator, si ca antrenor”, a declarat antrenorul Ioan Tataran.

Sursa: eMaramureș

Marius ANGHEL 04 Dec. 2012, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă