„Este o victorie meritată, sper să încheiem paradoxul de acasă”

15 Oct. 2011, 15:09 Campionat

Alro Slatina a obținut, astăzi, al doilea succes din actuala ediție de campionat, impunându-se cu scorul de 1-0 în partida susținută pe terenul formației Mureșul Deva.

Unicul gol al întâlnirii de pe stadionul „Cetate” a fost înscris de Sergiu Popescu, mijlocașul echipei oltene reluând în plasă o minge revenită în teren din transversală, după o lovitură liberă executată de la mare distanță.

„Principalul” aluminiștilor, Daniel Mogoșanu, consideră că elevii săi meritau să-și adjudece cele trei puncte puse în joc. „A fost un meci în care am avut multe ocazii, câteva singur cu portarul. Chiar în ultimele secunde, Crăciun, singur pe opt metri, a tras în portarul lor. Au avut și ei ocazii, dar nu extrem de mari, doar una mai importantă. În schimb, noi ne-am creat mult mai multe oportunități, în prima repriză prin Stancu, Stoianof, Ene. A marcat în partea secundă Sergiu Popescu, după o lovitură liberă executată de Ionuț Stancu, la care mingea a lovit bara.

Este o victorie meritată, acum cuvintele sunt de prisos, începând din momentul ăsta ne gândim la ce urmează. Aveam mare nevoie de această victorie, iar dincolo de joc, rămâne importanța rezultatului. Câștigăm in deplasare și n-am reușit să ne impunem acasă, e un paradox care sper să se încheie. Trebuie să ne gândim la meciul următor, în care va lipsi Precup, având patru cartonașe galbene”, a declarat Mogoșanu la finalul partidei.

Sursa: Gazeta Nouă

15 Oct. 2011, 15:09 Campionat
Pe aceeași temă