„Este o înfrângere care pe mine mă deranjează un pic. Nu am ce mă­suri să iau împotriva jucătorilor”

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 18:28 Campionat

Antrenorul Damilei Măciuca, Erik Lincar, s-a declarat la fi­­nele partidei pierdute la Mioveni, 1-4, dezamăgit de rezultatul echipei lui, dar și de pres­­­ta­ția jucătorilor băgați în teren.

„Este o înfrângere care pe mine mă deranjează un pic. Trebuie însă să învățăm din greșeli și să nu le mai re­petăm la următoarele jocuri. În prima repriză a fost un joc echilibrat, cu șanse de ambele părți. În a doua repriza s-a văzut dorința gazdelor de a câștiga a­cest joc, iar noi nu am mai reușit nimic. Am făcut multe greșeli, iar scorul s-a dus la 4-1.

Mergem înainte și avem a­cum un joc important cu Unirea. Toți jucătorii au evoluat destul de modest, iar asta nu a fost din cauza chefului de ziua mea. Nu am fost concentrați ca la alte jocuri, iar în etapa a 8-a a venit pri­ma înfrângere a noastră. Nu am ce mă­suri să iau împotriva jucătorilor, pentru că nu sunt genul de antrenor care să penalizez financiar jucătorii. Ei trebuie să se gândească acum că mai sunt 6 etape și trebuie să obțină cât mai mult din ele. Jocul gazdelor a fost destul de bun, dar, după acel 11 m, au prins în­credere și s-au dezlănțuit.

Re­marc go­lul lui Gălan, a fost foarte fru­mos. Golul patru a venit pe o greșeală în zonă cen­trală. Mioveniul este o e­chi­pă bună, care combină experiența unor jucători cu tinerețea altora. Obiectivul nostru es­te să fim între primele locuri la sfâr­și­tul turului”, a spus Erik Lincar.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 22 Oct. 2012, 18:28 Campionat
Pe aceeași temă