Eroul Leuc UTA!

10 May. 2009, 22:22 Campionat
Eroul Leuc**UTA!

Forțat de împrejurări, staff-ul tehnic al arădenilor de la UTA a riscat în meciul de azi din Zăvoi, folosind o formulă cu un singur vârf. Folosit în premieră pe postul de atacant, Alexandru Leucuța (foto) s-a dovedit a fi pariul câștigător al echipei oaspete în meciul cu CSM Rm. Vâlcea.

Omul de bază al atacului arădean, juniorul George Țucudean, a lipsit motivat în partida de la Vâlcea. La un pas de suspendare, dar și acuzând o leziune musculară, tânărul arădean a fost menajat pentru meciul de sâmbăta viitoare contra Mureșului Deva. Ca atare, Alexandru Leucuța a fost trimis în teren ca vârf și a profitat din plin de șansa primită. După ce a mai jucat în primul 11 și în eșecul de la Alba Iulia, unde a fost utilizat ca mijlocaș de bandă, Leucuța a jucat azi pe postul care îi convine cel mai mult, acela de vârf, și a reușit să marcheze de două ori.

După ce în tur a evoluat mai mult la echipa a doua a Politehnicii Iași, Leucuța a optat în această primăvară să vină la clubul arădean. Un factor determinant în această mutare, l-a constituit sosirea lui Ionuț Popa la Arad, cel care insistase pentru aducerea lui Leucuța la Iași în 2006.

 

Articol scris de Mihai Andrieș

Foto: Sebastian Șiclovan

10 May. 2009, 22:22 Campionat
Tags:
Pe aceeași temă