Eroul de la Târgoviște! „După jocul prestat, e bun și un rezultat de egalitate”

04 Sep. 2011, 18:12 Campionat
Eroul de la Târgoviște!**

FC Argeș a reușit un egal, astăzi, pe terenul Chindiei Târgoviște, chiar dacă la un moment dat jocul și diferența de două goluri nu le mai dădea șanse de revenire. Eroul meciului de pe stadionul „Eugen Popescu” a fost atacantul piteștenilor, Rover Cârstea (foto, în alb), autor a celor două goluri. Cârstea a redus din diferență, cu capul, în minutul 38, ca lovitura de grație să o dea printr-o super-execuție, lob din unghi peste portar, la colțul scurt, în minutul 85.

– Ai marcat două goluri, ai întors rezultatul. Cum a fost meciul cu Chindia?
– A fost un meci foarte dificil. Am început foarte prost prima repriză, am luat două goluri rapide, pe greșelile noastre, s-a văzut, și apoi a început crisparea. E bine, totuși, că am revenit, am marcat două goluri, sunt fericit. E bun și egalul până la urmă.

– De ce crezi că ați început mai prost prima repriză?

– Nu știu. A fost o oarecare relaxare în prima repriză, am început cam moi, dar în a doua repriză ne-am revenit fizic.

– Ce v-a montat de ați reușit să întoarceți scorul? V-a spus antrenorul ceva anume?
– Ne-a motivat adversarul și publicul. Domnul antrenor ne-a spus că suntem mai buni, că putem să revenim și că are încredere în noi.

– Te așteptai înaintea meciului să marchezi două goluri?

– Chiar i-am spus antrenorului secund că o să marchez două goluri, dar nu mă așteptam ca ei să aibă două goluri în fața noastră.

– V-a surprins jocul Chindiei?
– Da, ne-a surprins. Chiar dacă sunt o echipă nou-promovată au jucători cu foarte mare experiență, cu multe meciuri în Liga 1 și s-a văzut.

– Vă așteptați la o victorie astăzi la Târgoviște?
– Da, venisem să câștigăm, dar după jocul prestat e bun și un rezultat de egalitate.

– Ați avut un start bun de Liga a II-a, față de sezonul trecut…

– Am început bine, prima etapă la FC Maramureș, apoi am bătut acasă Luceafărul Oradea, șase din șase. E bine că nu am luat bătaie astăzi. Mai avem un meci de cupă miercuri, cu Oltchim Râmnicu Vâlcea și apoi acasă cu Deva, sâmbătă, și apoi, tot acasă, cu Gloria Bistrița.

– Dedici cuiva cele două reușite?

– Familiei mele și echipei.

În primele trei etape Rover Cârstea a reușit patru goluri, unul cu FC Maramureș Universitar Baia Mare, unul cu Luceafărul Oradea și două cu Chindia Târgoviște. Atacantul echipei FC Argeș e lider în clasamentul golgheterilor Seriei a II-a, fiind urmat de colegul său Cosmin Năstăsie, cu două reușite, și de adversarul de astăzi, Bobi Verdeș, tot cu două goluri.

Articol și foto de Marius ANGHEL

04 Sep. 2011, 18:12 Campionat
Pe aceeași temă