„Eram în mână, am marcat la ultimul antrenament”

05 Apr. 2012, 19:31 Campionat

De când a intrat pe teren, în a doua repriză a marelui derby UTA – Poli, Alin Gligor și-a câștigat meci de meci încrederea antrenorilor și aprecierea suporterilor, devenind un punct fix al echipei arădene. Evoluțiile sale ca fundaș central au fost în general bune, dar arădeanul a apărut și la construcție, cu pase cât se poate de precise, dar și la finalizare, cu prilejul fazelor fixe. La a doua partidă oficială ca titular în „alb-roșu”, cea cu Gaz Metan Severin, fotbalistul de 28 de ani a marcat spectaculos cu capul, pentru ca miercuri, contra Bihorului, să vină al doilea gol în contul „textilistului”.

Alin Gligor a transformat magistral o lovitură liberă de la marginea careului și a liniștit apele în confruntarea cu vecinii de la FC Bihor. „Suntem mai mulți jucători care batem lovituri libere cu piciorul stâng, printre care Purece sau Neagu. Dar, trebuie să recunosc că la antrenamentul de marți, când am exersat astfel de execuții, am dat două goluri din trei încercări. Eram mai în mână decât colegii mei și așa s-a ajuns să bat eu și să marchez un gol important, zic eu. Personal, mi-a plăcut echipa Bihorului, au destui jucători buni, tineri, în mare e lotul care a promovat pe teren anul trecut”, spune fundașul „Bătrânei Doamne”.

După ce a marcat cu capul și piciorul stâng, în mod normal, ar urma o reușită cu dreptul, dar Gligor recunoaște: „Poate, doar dintr-un carambol, sau din apropiere, altfel, dreptul e piciorul cu care mă urc în tramvai”. Utistul îi dedică din nou golul soției sale însărcinate, căreia i-a oferit și una dintre garoafe la începutul meciului (cealaltă a mers la mama sa și ea prezentă în tribuna întâi a arenei Francisc Neuman), însă gândul său zboară deja la următorul meci. „Mergem să câștigăm la Slatina, dar până la urmă e important să nu pierdem. ALRO e una dintre contracandidatele noastre la locul trei și nu avem voie să pierdem duminică. Contăm și pe prezența suporterilor noștri, cărora le mulțumim pentru prezența numeroasă de la meciul cu Bihorul”, a adăugat Alin Gligor.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

05 Apr. 2012, 19:31 Campionat
Pe aceeași temă