Ene: „Am vrut să câștigăm meciul cu orice preț”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 15:10 Campionat
Ene:** „Am vrut să câștigăm meciul cu orice preț

Atacantul celor de la FC Olt Slatina, Daniel Ene, a ratat o ocazie uriașă de a decide soarta partidei cu CS Mioveni. La scorul de 1-0 jucătorul sub 21 de ani a șutat în plasa laterală, după ce reușise să treacă inclusiv de portarul celor de la CS Mioveni, irosind o oportunitate mare de a majora avantajul.

Jucătorii grupării FC Olt Slatina au arătat dorință de a obține cele trei puncte în confruntarea de pe teren propriu cu CS Mioveni. Atacantul divizionarei secunde, Daniel Ene, a declarat la finalul meciului, încheiat la egalitate, scor 1-1, că și-au dorit cu orice preț victoria.

„Normal că puteam mai mult, ați văzut ne-am dorit, ne-am dat viața pe teren, am vrut să câștigăm meciul acesta cu orice preț, a venit golul acesta în două secunde de neatenție. Dacă înscriam atunci, la 2-0, ei erau căzuți, se termina meciul. Regret că nu am ales altă soluție, dar așa se întâmplă la fotbal când nu dai gol, ocaziile se răzbună. Am avut două ocazii clare, ei la primul șut pe care l-au avut pe poartă, nu știu dacă exagerez sau nu, au reușit să dea gol. Săptămâna asta ne-am pregătit la fel de bine cum am făcut-o și până acum, la fotbal niciun meci nu seamănă cu altul, vedem ce va fi de acum înainte”, a precizat Ene, la finalul meciului cu CS Mioveni.

„Mergem la Alba Iulia să batem”

Etapa următoare, FC Olt Slatina întâlnește, în deplasare, formația Unirea Alba Iulia. Atacantul Daniel Ene este încrezător în obținerea celor trei puncte puse în joc.

„Mergem la Alba Iulia să batem, avem nevoie de puncte ca de aer. Victoriile aduc victorii, când bați toată lumea e liniștită, e alături de echipă, nu mai are nimeni ce să-ți reproseze, asta este. Nici astăzi nu cred ca are cineva ce să ne reproșeze, ne-am dorit foarte mult, nu este nimeni de condamnat, nici eu că am ratat, nimeni nu cred că este de vină că am făcut egal astăzi, toți suntem de vină și când câștigăm și când facem egal și atunci când pierdem. Nu comentez reacția publicului”, a mai spus Ene.

Atacantul divizionarei secunde Daniel Ene a mai ratat situații la fel de clare ca cea din meciul cu CS Mioveni în deplasarea de la Voința Sibiu, încehiat cu o remiză albă, când a avut trei mari ocazii, singur cu portarul.

Sursa: Gazeta Nouă

Marius ANGHEL 15 Oct. 2012, 15:10 Campionat
Pe aceeași temă