Emoții pentru FC Bihor

23 May. 2009, 15:35 Campionat
Emoții pentru FC Bihor

Într-un meci decisiv pentru lupta din subsolul clasamentului, U Cluj a reușit să învingă cu scorul de 2-0 în deplasare la FC Bihor. Cu această victorie, echipa lui Dorinel Munteanu este tot mai aproape să își atingă obiectivul, și anume acela de a juca în Liga a 2-a și sezonul viitor.  Golurile înscrise de Ionescu (’33) și Borza (’63) au fost cele care au consfințit cea de-a doua înfrângere de pe teren propriu din retur pentru FC Bihor. 
După meci, antrenorul Zoltan Vig era extrem de nemulțumit, atât de jocul elevilor săi, cât mai ales de maniera de arbitraj a brigăzii conduse de Adrian Comănescu:


“Am jucat slab, chiar dacă am avut și noi câteva ocazii, iar la 0-1 am avut o bară. Arbitrul ne-a defavorizat clar, ne-a anulat pe nedrept un gol și a dat un penalty inexistent pentru “U”. Chiar dacă am pierdut, nu pot să pun totul pe seama arbitrajului pentru că și jocul nostru a lăsat de dorit.”

 
 Grijile pe care și le făcea tehnicianul gazdelor înaintea meciului par să fie tot  mai fondate: “Cu această înfrângere intrăm și noi în zona fierbinte, iar dacă vom pierde la Internațional, situația va fi tot mai critică. Meciurile cu Liberty și cu ACU vor fi de totul sau nimic.” a încheiat Zoltan Vig
 

                    Articol scris de Gabriel MORARIU
 

23 May. 2009, 15:35 Campionat
Pe aceeași temă