Egalul alb obținut la Brașov, mulțumitor pentru noul antrenor de la CS Mioveni: „E normal să mă bucur de un punct”

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:18 Campionat
Egalul alb obținut la Brașov, mulțumitor pentru noul antrenor de la CS Mioveni:**

Stările de spirit în cele două tabere au fost diferite la finalul meciului FC Brașov – CS Mioveni, de sâmbătă, din cadrul etapei a 10-a a Ligii 2, Seria 2, încheiat cu scorul de 0-0. Astfel, dacă argeșenii erau bucuroși de punctul luat, echipa având nevoie de un rezultat pozitiv după schimbarea băncii tehnice, brașovenii erau supărați de jocul slab și nu puteau să își explice evoluțiile.

„Este un 0-0 muncit de noi. Jocul a avut de suferit și mă refer la ambele formații. Ei au jucat mai mult cu mingi lungi, iar noi am încercat să închidem spațiile. Era important să obținem un rezultat pozitiv, să plecăm neînvinși. Lotul Brașovului este unul bun, dar problemele lor interne nu ne interesează pe noi. Și la noi au avut loc schimbări și au fost represiuni… Am spus înainte de meci că doresc să nu pierd la Brașov și e normal să mă bucur de un punct. Poate reușeam chiar trei puncte, dar nu am tratat unele situații din final așa cum trebuie. Ă‚sta e nivelul la Liga a II-a în România. Nu am avut emoții, eu am mai fost în această postură acum doi ani și atunci am avut un parcurs foarte bun, cu trei victorii la rând. Acum, diferența în teren o fac și juniorii”, a declarat, la final, Marius Stoica, antrenorul Mioveniului.

De partea cealaltă, principalul Brașovului, Adi Szabo, a completat: „Toate tunurile pe antrenor, nu? Chiar nu pot să-mi explic prestația din acest meci, dar nu dezarmez. Atâta timp cât șansele noastre de a accede acolo unde ne dorim, în play-off, există, nu dezarmez. Încep să iau în calcul, să mă gândesc să schimb foaia cu jucătorii. Până acum, nici nu mi-a trecut prin minte acest lucru. Nu îmi reproșez că nu am început cu Matei titular. Poate greșesc, dar nu cred în titulari și în rezerve. Jucătorii trebuie să îmi demonstreze pe teren, prin evoluția lor, că am greșit. Asta este filosofia mea. De fiecare dată când se întâmplă așa, eu sunt primul care zic ai avut dreptate, treci în teren. Toată săptămâna și în ședința tehnică dinaintea meciului, am vorbit despre motivație, despre a nu renunța, despre a crede, iar pe teren… Poate ar fi timpul să vină și jucătorii în conferințele de presă să explice ce se întâmplă. Poate fi o cauză a jocului mai slab și faptul că, la meciurile disputate acasă, orice nereușită este taxată imediat de către spectatori. Și acest lucru poate să creeze o stare de neîncredere”.

Articol scris de Silviu MIHAI

 

Marius ANGHEL 27 Oct. 2015, 10:18 Campionat
Pe aceeași temă