Egali din naștere!

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 23:23 Campionat

Dacă ar fi fost în viață, Gicu Dobrin, Tică Gheorghe sau Eugen Popescu s-ar fi dus la vestiare și i-ar fi urecheat pe oamenii care reprezintă azi Târgoviștea în fotbalul național după 90 de minute de bambilici lângă Turnul Chindiei. Rar ne-a fost dat să vedem un meci atât de slab, între două echipe care au evitat să atace poarta aproape două ore. Culmea, una din postura de lider al Ligii a II-a, iar alta cu pretenții de promovare dar clasare… de retrogradare!

Despre meciul în sine nu sunt multe de spus: Rădoi a fost înger și demon pentru gazde, de numele său legându-se singurele faze notabile ale meciului. Căpitanul a salvat golul Otopeniului (23), scoțând de pe linia porții o minge pe care scria 0-1, dar a și ratat victoria în prelungiri (90+4), la unica șansă reală a Chindiei într-un meci chinuitor pentru suporteri.

Peste o mie de oameni, care așteaptă de o lună o victorie a favoriților, răstimp în care și-au făcut speranțe odată cu schimbarea antrenorului. Eusebiu Tudor a luat Chindia la -3, a dus-o la -7 în trei etape condimentate cu un singur gol, și acela în deplasare, iar viitorul nu sună încurajator: deplasare la Tulcea și meci acasă cu Botoșani.

2 goluri a înscris Chindia pe Eugen Popescu în actualul sezon, ambele pe vremea lui Flavius Stoican

Chindia Târgoviște – CS Otopeni 0-0

Perianu – Ispas, M. Avram, S. Rădoi (cpt.), Bușu – R. Dobre (Cherchez 46), Honciu, Băluță, I. Șerban – C. Anton (A. Petrea 63, B. Gavrilă 78) – Verdeș
Antrenor: Eusebiu Tudor
Eliminat: I.Șerban 81 (2 galbene)

Bucuroiu – Ct. Vlaicu, Răvoiu, Vătavu, Bg. Dumitru – Cl. Dumitrescu, G. Marcu (Bardu 26), S. Pană (cpt.), G. Ghiță (Fl. Manea 65) – Pălimaru (L. Pârvu 75), G. Ion
Antrenor: Viorel Ion

Articol scris de Ionuț MARIN

Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 28 Sep. 2012, 23:23 Campionat
Pe aceeași temă