Egal cu cântec la Petroșani

Loredana JUGLEA 11 Apr. 2009, 14:17 Campionat
Egal cu cântec la Petroșani

Derby-ul Văii Jiului s-a încheiat nedecis 1-1. Prima parte a jocului a aparținut echipei oaspete, care și-a trecut în cont în minutul 7 o bară transversală, autor Vlăduț, iar a doua mare ocazie pentru cei din Lupeni a fost ratată în minutul 10 de către Nicorec.

 

Cinci minute mai târziu, apar primele probleme pentru echipa lui Timofte. Horațiu Popa este eliminat în urma unei intrări criminale asupra lui Nicorec, acesta din urmă fiind nevoit să părăsească terenul de joc.

Dominarea Minerului s-a concretizat în minutul 31, când Ghideon a profitat de o greșeală în lanț a apărării petroșenene și l-a învins pe inlocuitorul lui Hotoboc, Ilie Anton.

Până la sfârșitul primei reprize gazdele au reșit să egaleze, prin Mircea Ilie, în minutul 44, la o fază în care atacanții Jiului au lăsat impresia că se lasă prea mult invitați să dea golul mult dorit. 

A doua repriză nu a mai adus nimic nou pe tabela de marcaj, însă a adus un penalty ciudat, și gafe de ambele părți. Răduțoiu ar fi putut să aducă victoria pentru gazde, dar a ratat cu nonșalanță penalty-ul acordat de ușor de Teo Crăciunescu.

Meciul s-a încheiat în corul de fluierături al asistenței, care a scandat “Demisia!” și le-a transmis jucătorilor să le fie rușine.

Loredana JUGLEA 11 Apr. 2009, 14:17 Campionat
Pe aceeași temă