Eftimie a preluat Mioveniul: „Nu mi-e frică de muncă!”

Mihai Andries 15 May. 2013, 09:15 Campionat
Eftimie a preluat Mioveniul:** „Nu mi-e frică de muncă!

CS Mioveni are de ieri dimi­neață un nou antrenor, Iordan Eftimie revenind ca principal al galben-verzilor, după ce, la finele săptămânii trecute, Flavius Stoican a renunțat la post. Eftimie a pre­luat echipa când mai sunt doar două meciuri oficiale de jucat, și dacă pentru acest sezon nu se mai poate vorbi de vreun obiectiv, la anul, tehnicianul și-a propus să reconstruiască formația argeșea­nă, pentru a o face una com­pe­titivă.

Domnule profesor, cum ați găsit Mioveniul?

– Pe majoritatea jucătorilor îi știam, pentru că am mai lucrat cu ei, și mă refer aici la cei vechi, ca Oltea­nu, Stoica, la cei care au fost pe la FC Argeș, dar și la Pasăre, de ex­em­­plu, pe care l-am avut la Ca­racal, în Divizia B. Jucătorii sunt acum cu mo­ralul la pământ după jocul cu FC Ar­geș, dar asta este situația, tre­buie s-o redresăm! Vom încerca pe par­curs să reglăm lucrurile. Aștep­tăm să vină și domnul primar, să vedem pe ce lot ne vom baza…

Ce obiectiv aveți?

– Depinde de ce va vrea con­ducerea. Dacă se vrea promo­varea, trebuie aduși și niște jucă­tori cu ex­pe­riență, întrucât pentru copiii care sunt la echipă trecerea este prea brus­că la Liga a II-a. Oricum, se poa­te face treabă. Nu mi-e frică de mun­că! Gândiți-vă că eu am luat e­chi­pa când mai rămă­seseră doar trei ju­că­tori din Liga I atunci când a retro­gra­dat și am făcut echipă. Trebuie însă ca jucă­torii să-și reca­pe­te încrederea în ei, pentru că sunt valoroși.

Mai sunt două meciuri pînă la finele campionatului…

– Urmează sâmbătă meciul de la Târgu Mureș, unde mergem să nu pier­dem, iar dacă vom și cîștiga, va fi foar­te bine, pentru că se poate, de­oa­rece nici ei nu prea au echipă… Apoi sunt două etape de pauză și vine meciul cu Baia Mare. După a­ces­ta, vom trage linie, să vedem ce lot de jucători va rămîne, iar în funcție de obiectiv, ce fotbaliști vom aduce.

Va pleca vreun jucător în aceste zile?

– Am văzut lotul de jucători, dar nu pot eu să spun să se ia vreo măsură cu x sau cu y. Con­du­cerea știe foarte bine ce jucători sunt și probabil că cei care nu au dat randament vor pleca. Nu am avut însă nici o discuție refe­ri­toare la acești jucători.

Pe cât ați semnat?

– Deocamdată, ne-am înțeles ver­bal. Aștept să vină domnul primar, să pu­nem și lucrurile pe hârtie. Eu însă mi-am dat acordul să antrenez Mio­ve­niul, iar în partea cealaltă, la Caracal, mi-am reziliat contractul.

Cu cine veți lucra în staff?

– Cu cei care au fost și înainte, Alin Chița secund și Nicolae Bratu cu por­tarii.

 

Articol de Silviu MIHAI

Mihai Andries 15 May. 2013, 09:15 Campionat
Pe aceeași temă