Edilul Marian Ghenu explică succesul Berceniului cu Săgeata: „Am jucat la sacrificiu și ne-am îndeplinit obiectivul”

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 18:39 Campionat
Edilul Marian Ghenu explică succesul Berceniului cu Săgeata:**

După schimbarea antrenorului Marin Dragnea cu secundul Prună și președintele Stana, ACS Berceni a obținut în ultimele două etape două rezultate foarte bune: 0-0 cu Academica Argeș și 2-1 cu Săgeata Năvodari. Profitând și de problemele echipei constănțene, ilfovenii au reușit să câștige prin golurile lui Alin Nistor (24) și Orlando Da Costa (64).

La finalul meciului de la Berceni, Liga2.ro a stat de vorbă cu primarul comunei de lângă București, Marian Ghenu, pentru a vedea opinia sa despre evoluția jucătorilor pregătiți acum de președintele Ștefan Stana. „Pentru noi, punctele câștigate astăzi sunt ca o gură de oxigen, mai ales în situația în care avem foarte mulți jucători accidentați. E o situație mai complicată la noi, dar până la urmă a ieșit bine, am scos un rezultat mare astăzi. Am bătut o echipă care are în componență mulți jucători de Liga 1, o echipă care a venit să joace, ne-au pus mari probleme, dar până la urmă am câștigat, asta e important.

Consider că echipa a fost factorul determinant astăzi. Am fost o echipă omogenă, am jucat la sacrificiu și ne-am îndeplinit obiectivul. Nu am remarcați, dar mă bucur pentru Costa, care a venit trei zile de antrenament și a marcat și un gol astăzi. Să sperăm că va fi un jucător de bază în viitor, mai ales că are experiența jocurilor din prima ligă”, a spus edilul Berceniului, Marian Ghenu.

Primarul știa destul de bine situația prin care trece fosta prim-divizionară. „Știu situația lor financiară, că au mari probleme din acest punct de vedere, dar jucătorii văd că joacă, n-au venit să se plimbe. Au jucat chiar foarte bine astăzi la Berceni, dar noi am fost mai buni și am reușit să luăm cele trei puncte”, a mai spus omul politic.

Despre meciul din etapa următoare, de pe terenul celor de la FC Voluntari, Marian Ghenu crede că ACS Berceni va avea o evoluție la fel de bună ca și cu Săgeata. „Noi jucăm orice meci numai și numai pe teren și cred că și la Voluntari vom juca la fel de bine ca astăzi. Vă asigur că nu le va fi ușor nici celor de la Voluntari contra noastră, chiar dacă sunt liderii campionatului”.

În urma victoriei cu Săgeata, ACS Berceni a acumulat 14 puncte și se clasează pe locul 8 în Seria I, având două puncte mai puțin față de echipele aflate la play-off.

Articol scris de Alexandru ASAN

Marius ANGHEL 10 Nov. 2014, 18:39 Campionat
Pe aceeași temă