Edi Stoica și Daouda pierd derbyul vâlcean!

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 23:33 Campionat
Edi Stoica și Daouda** pierd derbyul vâlcean!

Pentru derbyul vâlcean din etapa a XIV-a a Seriei B2, Damila – CSM, programat sâmbătă, la Drăgășani, cei doi antrenori, Erik Lincar respectiv Laurențiu Tudor au deopotrivă probleme de lot.

Pentru Damila, o absență importantă este cea a fundașului stânga Edi Stoica, eliminat etapa trecută. Aflat în refacere după o accidentare la inghinali, D. Iancu nu este încă apt, însă tânărul mijlocaș de bandă nu a fost folosit deloc în acest sezon. Accidentat etapa trecută, la Sânmartin, fundașul central Posteucă nu s-a antrenat normal până ieri, acuză dureri la inghinali și șansele ca el să fie refăcut până la ora jocului scad pe zi ce trece.

Cu un lot mult mai subțire numeric la dispoziție, antrenorul CSM-ului, Laurențiu Tudor contabilizează și câteva absențe importante. Astfel, la echipa din Zăvoi, mijlocașul Thiandoum Daouda este suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, senegalezul fiind unul dintre titularii obișnuiți din acest sezon. În plus, la CSM vor lipsi și atacantul Gogoșoiu, aflat în refacere după operația la umăr, dar și fundașul dreapta Eremia, nerefăcut încă după luxația suferită la cot. În plus, fundașul dreapta Tomozei resimte încă dureri la inghinali, în aceste zile a efectuat câteva controale și pare a avea șanse destul de mici să joace sâmbătă. În schimb, a fost recuperat mijlocașul Fl. Pârvu, refăcut după o infecție la călcâi, cauzată de bătături.

Articol scris de Adi GEORGESCU

Mihai Andries 21 Nov. 2012, 23:33 Campionat
Pe aceeași temă