„Echipa va juca bine peste 2-3 săptămâni!”

15 Sep. 2011, 17:48 Campionat
„Echipa va juca bine** peste 2-3 săptămâni!

Antrenorul formației CSMS Iași, Ionuț Popa, a declarat că elevii săi încă nu joacă la nivelul pe care și-l dorește și a apreciat că jocul va crește calitativ peste 2-3 săpătmâni. În acest sens, tehnicianul a mărit numărul antrenamentelor săptămânale, afirmând că jucătorii nu mai au timp liber.

„Deocamdată lucrurile nu sunt cum îmi doresc eu, din mai multe puncte de vedere. Echipa nu joacă așa cum îmi doresc eu. Poate după 2-3 săptămâni se va exprima bine în teren, pentru că până acum a jucat slab, să recunoaștem. Numărul antrenamentelor a crescut în ultima perioadă, jucătorii nu mai au deloc timp liber. Le-am și spus acest lucru, vor avea timp liber doar în vacanță, iar în timpul campionatului doar atunci când sunt învoiți, fiecare având dreptul la două învoiri pe sezon, dar numai la antrenamentele de duminică”, a declarat Ionuț Popa.

Jucătorii se accidentează prea ușor

Tehnicianul a adăugat că jucătorii se accidentează prea ușor, aceasta fiind una dintre problemele cu care s-a confruntat de când și-a început noul mandat în Copou.

„Cel mai mult îmi displace faptul că avem jucători mulți accidentați, iar aceștia se accidentează foarte ușor. Din vechii accidentați, Ghindaru, Aldea și Paul Tincu au revenit la antrenamente săptămâna asta. Din păcate, Avrămia se va opera astăzi (n.r. joi) la București și cred că el va ieși din calcule pentru tot turul campionatului. Au apărut probleme și la portari, Cătălin Popa având și el probleme medicale. În aceste condiții, cu siguranță vor apărea schimbări de jucători în meciul cu Callatis și este posibil să schimb și așezarea în teren”, a mai spus Popa.

Privitor la meciul de sâmbătă, cu Callatis Mangalia, din etapa a V-a a ligii a doua, Popică a precizat că elevii săi trebuie să fie foarte atenți, pentru că adversarul înscrie meci de meci.

„Ne așteaptă un joc greu cu Callatis Mangalia, cum de altfel sunt toate partidele. Așa este când îți propui ca obiectiv promovarea. Toate echipele se mobilizează altfel și îți doresc mai mult când au în față un grup care emite pretenții. Cunosc echipa din Mangalia cât de cât, din datele culese până acum. Trebuie să avem mare grijă pentru că înscrie în fiecare meci”, este de părere antrenorul lui CSMS Iași.

Popa s-a referit și la relația sa cu managerul Leo Grozavu: „Eu țin la băiatul ăsta și dacă pot să îl ajut, o fac. Relația mea cu el este una normală între un antrenor și un manager. În rest, nu am nimic cu nimeni. Nu vreau să fiu băgat aiurea în scandaluri cu oamenii de la club, nu vreau să iau funcția nimănui. Eu nu am venit la Iași pentru glorie și bani, am venit să fac echipă. Nici măcar contractul nu mi l-am fixat. Am venit să fac o echipă și vreau să fiu lăsat să-mi fac treaba”.

Felicitări pentru Oțelul

Popa s-a referit și la echipele românești participante în cupele europene și a felicitat Oțelul pentru cucerirea titlului de campioană. „Deși nu îmi face plăcere să vorbesc despre Oțelul Galați și Marius Stan, trebuie să-i laud pentru faptul că au ajuns în Liga Campionilor. Îi felicit pe jucători, pe antrenori și pe președinte pentru că au ajuns în Champions League. Cât despre echipele din Europa League, prefer să nu vorbesc, pentru că această competiție este, după părerea mea, precum fosta cupă de vară. Este o competiție cu echipe penibile, iar cele valoroase bagă rezervele. Dacă Lazio și alte echipe vor băga titularii în teren, atunci da, îmi schimb opinia. Deocamdată am înțeles că Lazio va trimite în teren cu Vasluiul 5-6 rezerve”, afirmă Ionuț Popa.

articol scris de Narcis Pohoață

15 Sep. 2011, 17:48 Campionat
Pe aceeași temă