Echipa care i-a produs prima înfrângere în Liga 2 Petrolului o pune în gardă pe CS Mioveni. „Trebuie să-i luăm în serios”

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 16:56 Campionat
Echipa care i-a produs prima înfrângere în Liga 2 Petrolului o pune în gardă pe CS Mioveni.**

CS Mioveni va evolua în etapa a 5-a a Ligii 2 pe propriul teren, sâmbătă, de la 11:00, cu Metaloglobus București, formație care la sfârșitul sezonului trecut retrogradase în Liga a 3-a, dar care a fost ulterior reprimit în competiția eșalonului al doilea fotbalistic după retragerea celor de la CS Afumați.

Joi, într-o conferință de presă ținută la Stadionul Orășenesc din Mioveni, antrenorul echipei, Iordan Eftimie, a vorbit despre importanța acestui joc cu Metaloglobus, cea care vine după un succes cu Petrolul. În schimb, argeșenii vin după eșecul cu Pandurii, scor 0-2.

„Ne așteaptă un meci destul de greu. După părerea mea, Metaloglobus este o echipă bună a acestui campionat. I-am urmărit în două dintre partidele jucate până acum, la FC Argeș unde au pierdut foarte greu, chiar dacă scorul a fost 2-0, și cu Petrolul, meci câștigat cu 1-0, acasă. Ne așteaptă un joc pe care trebuie să îl luăm în serios. Metaloglobus a luat câțiva jucători cu experiență, cum sunt Ovidiu Herea și Ciolacu, îl are pe Ghenovici, care este și căpitanul echipei și are reale calități. Eu am însă încredere că băieții vor face tot posibilul și vor câștiga acest meci, care este și pe teren propriu. Mai ales că avem și două deplasări din care nu am venit cu nimic, iar cel puțin la meciul de la Pandurii aveam regrete mari, pentru că am făcut un joc bun, am dominat, dar precizia la finalizare nu a fost cea care trebuie, iar gazdele au avut două șuturi pe poartă și au dat două goluri, procentaj 100%, ca să spun așa. Trebuie să fim mai atenți la ocaziile pe care le vom avea”, a spus Eftimie.

Înaintea desfășurării etapei a 5-a, CS Mioveni are 6 puncte și se află pe locul 10, în timp ce Metaloglobus are 4 puncte și e pe locul 14.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 31 Aug. 2018, 16:56 Campionat
Pe aceeași temă