„Echipa a vomitat toată noaptea, s-a întâmplat ceva, prea au jucat slab”

24 Sep. 2011, 17:21 Campionat

Președintele Chindiei, Ion Crăciunescu a acuzat că echipa sa a avut de suferit după ce a servit cina la Hotel Oltul din Căciulata, unde a fost cazată înaintea disputei cu CSM Râmnicu Vâlcea.

„Ai noștri au vomitat toată noaptea, toți au avut dureri de stomac, o să mergem la spital să facem niște analize, să vedem dacă mai suntem în mileniul acesta sau suntem în altă epocă. Toată noaptea au stat la toaletă, acum Gavrilă se simțea rău, deși intrase de câteva minute. În ce mizerie am văzut la hotelurile din Căciulata…Nu vreau să fac acuze, dar ne sesizăm asupra unui fapt ce ni se pare un fapt anormal, suntem și în UE, nu doar în Europa. Cert este că ceva s-a întâmplat, prea au jucat slab. Au fost două echipe foarte slabe, până la urmă, victoria CSM-ului a fost meritată, în repriza secundă a avut mai multe ocazii de poartă” a spus Crăciunescu.

Fostul președinte al CCA a fost supărat foc pe doi dintre oficialii Chindiei. „Să vă dați demisia, eu v-am dus să duceți echipa la Râmnicu Vâlcea, nu la Căciulata”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: photochic.ro

24 Sep. 2011, 17:21 Campionat
Pe aceeași temă