„E păcat că nu am câștigat nici cu UTA”

26 Nov. 2011, 10:23 Campionat

Pe arena „Nicolae Dobrin” din Pitești au venit aproximativ 1000 de oameni pentru a vedea „ciocnirea” dintre două foste campioane ale României. Până la urmă, argeșenii au trebuit să se mulțumească cu un punct ce nu le asigură prezența pe podium.

„A fost un meci dificil, împotriva unei echipe ce a practicat un fotbal bun. În prima repriză, am dominat tactic și am irosit ocazii bune de a marca. În partea a doua, am jucat pe cartea contraatacului, iar pe acest fond adversarul a avut ocaziile sale de a înscrie”, a caraterizat în câteva cuvinte desfășurarea ostilităților Viorel Dumitrescu.

„Principalul” echipei din Trivale a recunoscut că, în general, e mulțumit de parcursul elevilor săi în tur, dar: „S-au pierdut puncte importante acasă, cu Turda și Bihor. E păcat că nu am câștigat nici cu UTA, în fața a unui public destul de numeros”.

În fine, piteștenul a mai făcut o dezvăluire: „Portarul Fundulea a jucat cu ruptură fibrilară. Nu aveam ce face, atâta timp cât Croitoru era suspendat, iar Rusandru a avut febră”.

Sursa: Sport Arad

26 Nov. 2011, 10:23 Campionat
Pe aceeași temă