„E greu să mai sperăm la locurile 1-2 !”

22 Mar. 2012, 09:12 Campionat

Chindia Târgoviște a pierdut dramatic la Bistrița, 0-1 în ultimele secunde ale prelungirilor și a ajuns la 13 puncte de locurile promovabile, ocupate de… Gloria și Timișoara. Flavius Stoican a luat echipa pe podiumul B2, cu gânduri mari, dar eșecul din prima etapă oficială din 2012 le-a cam tăiat elanul târgoviștenilor.

Domnule Stoican, se apropie debutul dvs. ca «principal» al Chindiei în fața propriilor suporteri. Care e atmosfera în lot înaintea meciului cu Mureșul?
Atmosfera este bună. Chiar dacă am pierdut la Bistrița, nu am fost deloc inferiori Gloriei. Am fost lipsiți de șansă, dar totul a trecut acum. Sper ca sâmbătă să facem un joc bun, iar lumea să fie mulțumită.

Totuși, ați fost foarte aproape să smulgeți un punct la Bistrița. Păcat că s-a luat gol la ultima fază.
Noi asta ne-am propus, să nu pierdem. Din punctul meu de vedere, un punct era foarte bine venit. Am avut ocazii bune, puteam să și învingem.

Chindia s-a îndepărtat de primele două locuri.

Da, și este foarte dificil să mai ajungem în primele două poziții. Obiectivul meu este o poziție fruntașă, dar în actualele condiții cred că trebuie să ne gândim la locul al treilea.

Sunt probleme de lot înaintea meciului cu Deva…
Avem doi suspendați – Rădoi și Dinu – și un accidentat, Mădălin Mihăescu, cu o problemă la genunchi.

Ce știți despre Mureșul ?

M-am uitat pe formația lor, nu știu niciun jucător pe care să îl fi văzut la Dinamo II. Sunt nume noi, tineri dornici de afirmare, chiar dacă nu au efectuat un cantonament cu Deva sau prea multe ședințe de pregătire.

Un mesaj pentru suporteri ?
Așteptăm cât mai mulți fani în tribune. Sper să avem o evoluție bună, care să îi mulțumească.

Neguț pregătește meciul !

Cum în rândul oficialilor Chindiei Târgoviște s-au înregistrat în ultimele săptămâni două demisii – organizatorul de competiții Constantin Ionescu și ofițerul de presă Gabriel Bengea – responsabilitatea organizării primului meci oficial 2012 pică pe umerii președintelui Mihai Neguț. șeful de la Chindia și-a petrecut toată ziua de miercuri la birou, punând la punct ultimele detalii înaintea meciului cu Mureșul Deva. „Ne descurcăm, vor fi rezolvate toate problemele ce țin de organizare”, vorbește succesorul lui Ion Crăciunescu în funcția executivă de la Chindia.

1-0 pentru Chindia a fost în tur, marcator Bobi Verdeș

articol scris de Ionuț MARIN

22 Mar. 2012, 09:12 Campionat
Pe aceeași temă