„E frustrant să pierzi în ultimul moment”

17 Oct. 2011, 14:18 Campionat
„E frustrant să pierzi** în ultimul moment

Eșecul înregistrat de fotbaliștii lui Dan Oprescu în deplasarea de la Chindia Târgoviște a lăsat un gust amar în tabăra celor de la FC Olt Slatina. Antrenorul grupării alb-vișiniii speră ca elevii săi să treacă repede peste înfrângerea suferită în ultimul minut de joc, astfel încât moralul în runda următoare să fie unul bun.

S-au aflat la conducere pe tabela de marcaj, și-au creat numeroase ocazii de a marca, însă au pierdut nemeritat în ultimul minut de prelungiri. Alb-vișiniii s-au înclinat cu scorul de 1-2 pe terenul formației Chindia Târgoviște la capătul unui joc bun, în care cel puțin un rezultat de egalitate era pe deplin meritat.

„Am jucat bine, ne-am creat ocazii”

Antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu, speră ca jucătorii săi să-și revină din punct de vedere psihic până la confruntarea cu Mureșul Deva de pe teren propriu, astfel încât victoria să fie tranșată în favoarea lor.

„E frustrant să pierzi în ultimul moment, după un meci în care am jucat bine, ne-am creat ocazii… Probabil că dacă marcam prin Huțanu, la 2-0 meciul era terminat. Sper să ne revenim până la meciul următor din punct de vedere psihic și să câștigăm următorul joc. Se vor mai întâmpla astfel de momente, important este să avem puterea să mergem mai departe. Sunt convins că putem trece peste acest moment”, a declarat antrenorul grupării FC Olt Slatina, Dan Oprescu.

FC Olt Slatina primește etapa viitoare vizita formației Mureșul Deva, punctele puse în joc fiind extrem de importante pentru alb-vișinii, care în urma eșecului de la Târgoviște rămân în zona inferioară a clasamentului.

sursa: Gazeta Nouă

17 Oct. 2011, 14:18 Campionat
Pe aceeași temă