Dureri de cap la Arad din cauza restanțelor multiple! UTA a fost programată să joace cu Chiajna la două zile după meciul cu Farul

Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 15:58 Campionat
Dureri de cap la Arad din cauza restanțelor multiple!** UTA a fost programată să joace cu Chiajna la două zile după meciul cu Farul

În ciuda eforturilor conducerii clubului UTA, Federația Română de Fotbal nu mai schimbă data de disputare a partidei restante cu Concordia Chiajna. Prin urmare, arădenii sunt nevoiți să intre pe teren, pe puncte, duminică, de la ora 11:30, contra celor de la Farul Constanța, dar și marți, de la ora 14:00, în restanța din cadrul rundei a 11-a, cu ilfovenii lui Erik Lincar.

Diriguitorii FRF susțin că arădenii și-au făcut-o cu mâna lor acceptând cererea Chiajnei de a evolua marți și nu miercuri, cum ar fi fost programată inițial întâlnirea. Numai că acordul a fost dat după ce tot dinspre Casa Fotbalului li s-a comunicat „oficialilor” utiști că partida cu Farul se va disputa sâmbătă, nu duminică. Ulterior, au intervenit televiziunile și totul s-a schimbat, scrie Sport Arad.

Acum, cei de la Concordia nu mai vor să audă de reprogramarea disputei, urmărindu-și – bineînțeles – interesul. De partea cealaltă, când și-au amânat partidele pentru că Miculescu și Isac jucau pentru naționala U19 în Serbia, „roș-albii” își asumau meciuri din trei în trei zile, negândindu-se vreun moment la posibilitatea de a juca și la două zile.

Așadar, de la terminarea confruntării cu Farul până la primul fluier al „ciocnirii” cu Chiajna vor trece 48 de ore și 45 de minute, asta în timp ce regulamentul vorbește de minimum 48 de ore între două meciuri oficiale. Despre integritatea fotbaliștilor nu e nimeni curios, asta – bineînțeles – dacă Laszlo Balint va decide să trimită pe teren aceiași jucători la interval de două zile. După cum am mai spus, stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” ia foarte serios în calcul să apeleze la mai mulți fotbaliști de la echipa de juniori U19, incluzându-i – poate – în strategia pentru ambele partide.

Cert este că, până la această oră, televiziunile nu s-au arătat interesate și de transmisia restanței cu Concordia, care – probabil – va fi produsă de clubul UTA, în colaborarea cu TV Arad.

UTA e în pierdere de turație în ultimele etape, ieri a cedat cu 0-2 la București, cu Rapid, se menține pe locul 1 în Liga 2, însă are doar trei puncte în fața ocupantei locului 5, Turris.

Miercuri, de la ora 14:00, la Călărași, se joacă ultima restanță rămasă din acest tur al Ligii 2, Dunărea Călărași – Rapid.

Sursa: Sport Arad

 

Marius ANGHEL 21 Nov. 2019, 15:58 Campionat
Pe aceeași temă