„După șase-șapte etape, tragem linie și socotim”

06 Sep. 2011, 10:44 Campionat
„După șase-șapte etape,** tragem linie și socotim

Evoluție slabă pentru FC Farul Constanța în partida disputată la Otopeni. Învinsă (2-4) de adversara sa, echipa de pe litoral s-a trezit aruncată tocmai pe locul 14 în clasamentul Ligii a II-a.

Deși suntem abia la începutul campionatului, judecând cel puțin după prestația alb-albaștrilor de până acum, șansele de promovare în prima ligă par de domeniul SF-ului și probabil că nu mai cred în ele nici cei mai înfocați suporteri. Totuși, președintele executiv al Farului, Marcel Lică, nu și-a pierdut speranța.

„Din păcate, n-am mai făcut același joc ca în primele două etape, când s-a văzut clar dorința de victorie la fotbaliștii Farului. În mod cert, a intervenit oboseala, au fost mai multe meciuri pentru noi într-un interval scurt de timp. Am suferit mai ales pe sistemul de apărare, am primit patru goluri și sigur că, în aceste condiții, cele două goluri marcate de noi nu au fost suficiente măcar pentru un rezultat de egalitate. Puteam, totuși, să ne alegem măcar cu un punct. La 3-2 pentru Otopeni, dacă eram un pic mai concentrați și mai atenți, acest lucru era posibil”, a declarat Marcel Lică.

Președintele executiv al Farului consideră că alb-albaștrii au o nouă misiune grea în următoarea etapă a Ligii a II-a, pe teren propriu, cu Astra II Giurgiu: „Jucăm în compania viceliderului, care până acum a totalizat șapte puncte în trei meciuri. Va fi o partidă foarte grea pentru noi”.

Lică a vorbit și despre obiectivele echipei pe termen lung: „După părerea mea, ar mai fi de lucrat la relațiile de joc. Mai avem răbdare câteva etape. După șase-șapte etape, vom trage linie și vom face o analiză. Sigur că țelul nostru este să accedem în prima ligă și știm că pentru acest lucru trebuie să adunăm cât mai multe puncte, meci de meci. Însă, pentru acest lucru este nevoie și de oameni care să se implice la echipă, oameni dornici să o sprijine din punct de vedere financiar, fiindcă se știe că fără bani este greu să faci performanță. Pe toți cei care doresc binele Farului vom încerca să îi aducem alături de noi”.

Marian Pană, un antrenor meticulos

Marcel Lică îi acordă în continuare credit lui Marian Pană, pe care îl consideră un antrenor meticulos: „Marian Pană este un antrenor care știe ce are de făcut, este un tip meticulos, mi-a plăcut cum a gândit jocul în special în primele două meciuri, chiar dacă nu s-au reușit decât rezultate de egalitate. Am încredere în el că va reuși să obțină rezultate din ce în ce mai bune alături de Farul”.

sursa: Cuget Liber

06 Sep. 2011, 10:44 Campionat
Pe aceeași temă