După FC Argeș, CS Mioveni speră să învingă și Chindia. Eftimie: „Starea de spirit este bună acum, dar e greu cu motivarea pe final de campioant”

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 10:22 Campionat
După FC Argeș, CS Mioveni speră să învingă și Chindia.** Eftimie:

CS Mioveni și Chindia Târgoviște încheie, astă­zi, meciurile etapei a 33-a din Liga a 2-a. Partida este programată de la ora 19:30, în nocturnă, pe stadionul Orășenesc din Mioveni, iar intrarea spec­ta­torilor este libe­ră.    

Pentru echipa gazdă nu se anunță deloc un meci ușor, având în vedere că adversara este ocupanta locului 3 și are ca obiectiv să rămână pe această poziție până la finalul campionatului, pentru a merge la barajul de promovare în Liga 1. În plus, Mioveniul a fost învinsă în ultimele două meciuri pe propriul teren, la limită, de Ripensia și de Brăila, înfrângeri care au dus la demiterea antrenorului Laurențiu Roșu.

Iordan Eftimie a adus însă un suflu nou echipei, și galben-verzii au reușit cu el pe bancă o victorie în deplasare la FC Argeș, în derby-ul județului, cel mai așteptat meci al sezonului de către microbiștii piteșteni.

De partea cealaltă, Chindia are doar două victorii în ultimele cinci partide disputate, 1-0 cu Clinceni și 2-1 la Snagov, în celelalte partide mai remizând o dată, 1-1 la Metaloglobus și pierzând de două ori, la Brăila și cu FC Argeș.

Eftimie: „Cu Chindia, ne așteaptă un joc dificil!”

Antrenorul Mioveniului, Iordan Eftimie, și-a pregătit elevii și pentru al doilea joc important de la preluarea echipei. Galben-verzii vor juca astfel, deseară, cu echipa de pe locul 3 al clasamentului, însă ca și în precedenta partidă, cea cu FC Argeș, adversarul nu are pretenții mai mari față de locul pe care îl ocupă momentan în clasament. Principalul grupării argeșene cunoaște foarte bine adversarul și și-a avertizat deja jucătorii de punctele lor forte.

„Ne așteaptă un joc destul de dificil, pentru că întâlnim echipa de pe locul 3, o formație foarte bună, omogenă, dar eu am încredere că băieții fac tot posibilul și tot ce le stă în putință și vor încerca să câștige acest joc. Starea de spirit este bună acum, după jocul cu FC Argeș… În afară de Burnea, care este suspendat, nu avem probleme noi de lot, decât cele vechi. Cunosc destul de bine adversarul, și anul trecut au avut echipă ușor de reținut, omogenă. Nu prea au făcut schimbări majore între sezoane și au adus jucători doar pe posturile deficitare. Dar, fața de tur, sunt mai slăbiți prin plecările lui Honciu și Ispas. Chindia este o echipă bună, care joacă de mult timp împreună și au fost mereu în primele locuri. Repet, însă, am încredere în băieți că vor face tot ce vor putea pentru a câștiga. Este greu, într-adevăr pe final de campionat… nu mai poți să-i motivezi, dar noi încercăm să câștigăm toate jocurile pe care le mai avem de disputat. Avem și un program dificil, jucăm cu locul 3, apoi cu locul 5 și cu locul 2. Ce avem mai accesibili, adversari ca Balotești și Metaloglobus, dar și aceste partide vor fi grele. Programul, până la final, este încărcat și dificil. Vrem însă să lăsăm o impresie bună, și putem face acest lucru cu jocuri bune la ultimele partide”, a spus Iordan Eftimie.

CS Mioveni se află pe locul 8, cu 44 de puncte, și dacă va câștiga astăzi nu poate urca în clasament. Chindia are 65 de puncte și nu are emoții că va pierde poziția a 3-a.

Articol scris de Silviu MIHAI

Marius ANGHEL 08 May. 2018, 10:22 Campionat
Pe aceeași temă