După evoluția bună contra campioanei, marinarii sunt optimiști. Jianu: „Sperăm să jucăm și în play-out cum am făcut-o contra Stelei”

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 15:04 Campionat
După evoluția bună contra campioanei, marinarii sunt optimiști.** Jianu:

Fără nouă jucători (convocați la loturile naționale), Steaua a învins Farul cu 2-1 la Constanța într-un meci amical. „Marinarii” i-au oferit o replică bună campioanei, conducând cu 1-0, și speră ca aceeași evoluție să o aibă și în play-out-ul Ligii a II-a.

„Play-out-ul e cel mai important pentru noi. Important e să ne menținem în Liga a 2-a. În viitorul apropiat, sperăm ca echipa să obțină și promovarea în Liga 1. Dacă nu credem în acest obiectiv, ar trebui să plecăm cu toții de aici. La asta sperăm. Mai sunt multe lucruri de pus la punct, dar trebuie să le luăm pas cu pas. Sperăm ca într-o bună zi să revenim în prima divizie. Nu am de unde să știu dacă acest lucru se va produce cu tatăl meu pe bancă, poate că nu voi mai fi nici eu atunci la Farul. Ne e greu cu partea financiară, dar așteptăm, nu avem ce să facem. Peste tot e greu, dar sperăm să se rezolve toate problemele. E o situație bizară în fotbalul românesc din acest punct de vedere”, a declarat mijlocașul Alexandru Grigoraș.

„Sperăm să jucăm și în play-out cum am făcut-o contra Stelei. Situația financiară e gravă, dar mai avem răbdare. Noi trebuie să jucăm fotbal, să ne pregătim până la vară, iar apoi vom vedea ce vom face. Sperăm să se rezolve”, a spus și atacantul Marius Jianu.

Sursa: Ziua Constanța
Foto: Suporterul Constănțean

Mihai Andries 31 Mar. 2015, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă