„După calitatea fotbalului arătat, cred că aceste echipe trebuiau să joace în Liga 1”. Florentin Petre, după remiza dintre FC Brașov și Mioveni

Marius ANGHEL 13 May. 2017, 13:39 Campionat

FC Brașov și CS Mioveni au terminat, vineri seară, în etapa a 34-a a Ligii 2, la egalitate, scor 0-0, la capătul unui joc în care oaspeții au ratat ocazii incredibile la poarta lui Florin Iacob prin Andrei Nilă în trei rânduri, Roberto Ayza în altele două și Tirică (bară). În plus, în minutul 30, argeșenii au înscris prin Andrei Nilă, însă golul i-a fost anulat eronat de arbitrul asistent Ferencz Tunyogi.

Brașovenii s-au apărat în majoritatea timpului, au fost și multe greșeli, dar în ofensivă nu au reușit să pună în pericol poarta lui Octavian Popescu decât pe final. Paul Iacob a prins un șut senzațional de la 30 metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclul porții (75), iar Enceanu, scăpat singur cu portarul și-a prelungit prea mult mingea (88) și a cerut penalty după contactul cu Popescu, însă nu a primit nimic.

S-a terminat 0-0, un rezultat care scoate ambele echipe din lupta pentru promovare, marile beneficiare fiind UTA și Sepsi.

Înaintea jocului a fost ținut un moment de reculegere în memoria soției antrenorului Cornel Țălnar. „A fost foarte greu, nu mă așteptam să fie o presiune așa de mare. Îi transmitem lui Papa sincere condoleanțe și că suntem alături de el. Le mulțumesc băieților pentru devotamentul și dăruirea de care au dat dovadă astăzi. Cu siguranță, dacă am fi avut o concentrare mai mare, puteam câștiga. Un punct care nu ajută pe nimeni, dar, după calitatea fotbalului arătat, cred că aceste echipe trebuiau să joace în Liga 1. Am pregătit meciul cum am putut, abia am reușit să-i capacităm psihic pe jucători să se antreneze normal. Sunt convins că acești jucători pot mult mai mult, pentru că astăzi cred au fost la circa 75 la sută din potențialul lor. Am vorbit cu Gigi Becali și sunt convins că va achita banii Brașovului”, a spus Florentin Petre.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 13 May. 2017, 13:39 Campionat
Pe aceeași temă