Dumitrescu supărat pentru că Băluță nu a fost eliminat

31 Mar. 2012, 09:24 Campionat
Dumitrescu supărat** pentru că Băluță nu a fost eliminat
La finalul partidei antrenorul Viorel Dumitrescu a acuzat arbitrajul lui Dan Dreve. Tehnicianul alb-violet a declarat că Băluță trebuia eliminat după intrarea la Fundulea.
„Este inadmisibil ca o echipă precum Chindia Târgoviște să fie ajutată în felul acesta. Mă așteptam și înaintea partidei să avem probleme de arbitraj și aceste temeri mi-au fost confirmate în timpul meciului. Jucătorul lor trebuia să primească al doilea cartonaș galben după acel fault clar la Fundulea. La faza din care a rezultat lovitura lor de pedeapsă nu a fost corner iar despre faza hențului nu vreau să comentez până nu văd o reluare. Nu are rost să avem parte de asemenea arbitraje pentru că dacă cei de la Chindia ar ajunge să promoveze atunci ar fi o păcăleală”, a declarat Viorel Dumitrescu.

De partea cealaltă, Flavius Stoican, antrenorul celor de la Chindia Târgoviște a declarat că echipa sa a ratat o mare șansă de a obține cele trei puncte.

” Am întâlnit o contracandidată la locul trei în clasament, o echipă ce are jucători capabili să pună oricând probleme. Au în lot un jucător precum Elias Bazzi pe care nu îl vezi la foarte multe echipe, plus un mijlocaș de bandă, Alin Popa care mi-a plăcut foarte mult. Din păcate am ratat o mare șansă să obținem victoria, irosind o lovitură de la 11 metri plus alte ocazii înainte de finalul meciului. Nu este un rezultat tocmai rău pentru noi, dar sunt de părere că puteam obține mai mult. Din păcate, avem probleme pentru a gestiona finalurile de meci pentru că am mai pierdut un punct important la Bistrița”, a declarat Flavius Stoican

Articol de Andrei Zevedei (Sport Argeș)

31 Mar. 2012, 09:24 Campionat
Pe aceeași temă