Dulca, „extrem de mulțumit” după ce Luceafărul a întors in extremis scorul și a câștigat cu FC Argeș. „Am controlat în mare măsură jocul”

Marius ANGHEL 11 Mar. 2018, 12:11 Campionat
Dulca,

Dacă în multe meciuri din aceast sezon, Luceafărul a obișnuit cu rezultate spectaculoase, însă în care a condus și a pierdut, sâmbătă, gruparea bihoreană a urmat invers această desfășurare a scorului. În partida de pe teren propriu cu FC Argeș, trupa lui Cristian Dulca a fost condusă cu 2-0, a marcat o dată până la pauză, iar în partea secundă a jocului a întors rezultatul și a câștigat cu 3-2.

  • 1-2 cu Ripensia, 3-4 cu Brăila, 2-3 cu CS Mioveni și 1-2 cu CS Afumați sunt rezultatele spectaculoase din prima parte a sezonului în care Luceafărul a condus, o dată sau de mai multe ori, și a pierdut.

 

Luceafărul Oradea a reușit să se impună in extremis, sâmbătă, pe teren propriu, la Sânmartin, în primul meci oficial desfășurat în 2018, în cadrul etapei a 24-a a Ligii a 2-a. Echipa bihoreană a fost condusă cu 2-0 după golul lui Vasile Buhăescu (3′) și autogolul lui Cristian Oroș (29′) și a marcat prima dată prin Vlad Rusu (37′ – penalty). În partea secundă a jocului, în ultimele minute, jucătorii lui Cristian Dulca au întors scorul cu reușitele lui Vlad Rusu (87′) și Alexandru Dulca (90′).

La final de meci, Dulca a spus că victoria este una meritată pentru echipa sa și că remarcă capacitatea de revenire a jucătorilor. „Sunt extrem de mulțumit, în primul rând de rezultat, mulțumit de felul cum au reacționat băieții după prima repriză, în care, chiar dacă am primit două goluri, eu zic că, am controlat în mare măsură jocul. Am primit două goluri, un gol din fază fixă și unul pe nesincronizarea apărătorilor, dar la pauză am văzut o echipă unită. Cred că a doua repriză ne-a aparținut în totalitate, atât ca posesie, cât și ca număr de ocazii, dar și la duelurile unu contra unu. Victoria, până la urmă, este meritată. Noi încercăm să acumulăm cât mai multe puncte și să ajungem cât mai sus, dar asta numai prin muncă și continuitate”, a declarat, citat de Bihoreanul, după meci, antrenorul echipei Luceafărul, Cristian Dulca.

După această victorie, formația bihoreană a urcat două locuri în clasament, cel puțin până la partidele de duminică, fiind acum pe poziția a 11-a, cu 27 de puncte. Etapa viitoare, Luceafărul joacă la Chindia Târgoviște.

Foto: Costel DEMIAN (Bihon.ro)

Marius ANGHEL 11 Mar. 2018, 12:11 Campionat
Pe aceeași temă