Duel argeșean pentru supremație! Nicolae Dică le face o promisiune fanilor Argeșului înaintea derby-ului cu CS Mioveni: „Vor da totul la fiecare meci pentru a câștiga”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 22:17 Campionat
Duel argeșean pentru supremație!** Nicolae Dică le face o promisiune fanilor Argeșului înaintea derby-ului cu CS Mioveni:

 

Cu un moral excelent după ce runda trecută a învins-o pe „U” Cluj (1-0), Campionii FC Argeș se deplasează marți la Mioveni (ora 19:00), pentru derby-ul județului. Va fi un meci al orgoliilor între cele două echipe ale județului Argeș, unul la care intrarea pe stadion va fi gratis, astfel că se așteaptă o asistență numeroasă.

Nicolae Dică își dorește ca jucătorii săi să confirme forma bună prin care trec și să se impună din nou în fața concitadinei, cea pe care în ediția trecută de campionat a învins-o în ambele confruntări.

„Ne așteaptă o partidă grea. Vom avea în față o echipă bună cu jucători care evoluează de mult timp împreună. Cei de la Mioveni au început foarte bine campionatul și din acest motiv spun că ne așteaptă o partidă dificilă. Este adevărat că jocul este considerat un derby, dar jucătorii mei trebuie să fie pregătiți pentru orice joc, nu doar pentru cele cu o conotație aparte. Până la urmă este un joc de fotbal. Sunt trei puncte sunt puse în joc și trebuie să facem tot posibilul să le câștigăm. Nu trebuie să ne gândim ce se va întâmpla dacă vom învinge sau dacă vom pierde. Pentru un fotbalist este foarte important să joace cu stadionul plin, atitudinea va fi una pozitivă. Mă bucur că oamenii au început să vină la stadion în număr cât mai mare. Am spus-o după jocul din prima etapă că regretul meu cel mai mare nu a fost că am pierdut meciul cu Ripensia, ci acela că nu am putut să-i facem fericiți pe oamenii care au venit la stadion. Le promit fanilor că jucătorii vor da totul la fiecare meci pentru a câștiga, atât cât vor putea acești copii”, a spus Nicolae Dică, citat de pagina de Facebook a echipei sale, despre meciul cu CS Mioveni.

Fostul antrenor al FCSB și-a studiat bine adversarul și spune că i-a plăcut ceea ce a văzut la el în ultimele meciuri. „Mioveniul are jucători cu mare experientă. Au adus în zona centrală jucători cu experientă, Anghelina și Raul Costin, în față au fotbaliști de viteză, Balint, Coșereanu, Hergheligiu, Măzărache. Am urmărit Mioveniul în ultimele două jocuri. Mi-a plăcut. Este o echipă care încearcă să joace un fotbal ofensiv, să pună presiune pe adversar, o echipă bună a campionatului din Liga 2. Noi trebuie să ne mobilizăm la maximum, indiferent de adversarul pe care îl vom avea în față și să câștigăm”, a mai spus Dică.

Așteaptă semnătura lui Prepeliță, dar și alte transferuri

Pentru meciul cu CS Mioveni, Argeșul nu-l are disponibil pe Alin Buleică, accidentat.

Nicolae Dică își mai dorește și acum noi jucători în lot, mai ales că echipa va intra în curând și în Cupa României, unde obiectivul e o accedere într-o fază cât mai superioară. „Îmi mai doresc jucători. Sper ca Prepeliță să semneze zilele următoare. Mai vreau și un atacant. Chiar astăzi va mai veni un jucător. Trebuie să avem un lot numeros și valoric pentru că avem meciuri multe. O să vină și Cupa României și îmi doresc și un parcurs cât mai bun și cât mai lung”, a mai spus Dică.

În clasament, înaintea meciului direct, ultimul al etapei a 4-a, CS Mioveni se află pe locul 5, cu 7 puncte, iar Campionii FC Argeș are 6 puncte și e pe poziția a 8-a.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de patru ori, în precedetele două sezoane. Astfel, acum două campionate, în primul sezon din istorie al actualului Campionii FC Argeș (după schimbarea denumirii din SCM Pitești și FC Argeș), la Mioveni a fost egal 0-0, iar la Pitești, în tur, oaspeții s-au impus cu 1-0, printr-un gol marcat în prelungiri. Apoi, în sezonul trecut, Argeșul s-a impus în ambele întâlniri: 1-0 la Mioveni printr-un gol marcat în ultimul minut de joc, și cu 2-0 la Pitești, cu două goluri marcate în minutele 90 și 90+4.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2019, 22:17 Campionat
Pe aceeași temă