Dubla lui Deletic a lămurit problema învingătoarei

Andrei Birta, Mihai Andries 26 Oct. 2014, 11:17 Campionat

Săgeata Năvodari a venit la Dorohoi fără antrenorul principal Cătălin Anghel, fără o parte din staff-ul tehnic și fără trei jucători. Așa că misiunea dorohoienilor părea că va fi una simplă și vor reuși a treia victorie consecutivă pe teren propriu. Însă, meciul a debutat practic de la scorul de 0-1, după ce în minutul 5 Milos Deletic a interceptat o centrare în adâncime și a șutat din interiorul careului în dreapta portarului Listaru. Dorohoienii au ieșit la joc, au controlat mijlocul terenului și au trimis două șuturi pe poartă dar portarul oaspeților a reușit să se opună fără probleme.

În minutul 32, pe fondul unei dominări a gazdelor, oaspeții reușesc să-și majoreze avantajul prin același Milos Deletic. Dorohoienii nu au renunțat la luptă și au avut încă două șanse bune de a marca, dar Vrabie și Eduard Sandu nu au reușit să trimită pe poartă și la pauză, scorul a fost 0-2.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA FCM DOROHOI – SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI 0-2

FCM Dorohoi a început mai bine repriza secundă, dar Ghiviziu și Vrabie nu au reușit să șuteze pe spațiul porții. Replica oaspeților a venit în minutul 50, prin Srdic, care a trimis puțin peste poartă din marginea careului. Gazdele au încercat să revină în joc și să marcheze, dar mult mai experimentații jucători de la Săgeata Năvodari au reușit să blocheze acțiunile de atac ale dorohoienilor. În minutul 67, Orășanu a avut șansa de a marca, dar șutul acestuia a fost blocat de un fundaș de la Năvodari. Pe finalul partidei, Ghiviziu a încercat să reducă din diferență prin două șuturi de la distanță, dar mingea a trecut peste poartă. De partea cealaltă, oaspeții au încercat să profite pe contraatac, iar în minutul 89 Srdic a avut ratarea meciului, după ce, din doi metri cu poarta goală, acesta a reușit să trimită peste poartă.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 200 de spectatori au fost prezenți și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi. După acest eșec, FCM Dorohoi rămâne pe locul 11, după zece etape, cu doar șapte puncte.

FCM DOROHOI – SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI     0-2
Marcator: Deletic ”5, ”32

Listaru – A. Vlaicu, Cososchi, G. Luca, Lumaicu – Vrabie, Orășanu (cpt.) (Barabaș ”83), Ghiviziu – Pavăl, Grumezescu (T. Tudorache 85), Ed. Sandu (Mateiuc”68)
Rezerve nefolosite: Prisacă – Șuiu, Stancoschi, Chiorescu
Antrenor: Vespazian Colban

Albuț – Cîrjă (Dunjic ”88), Fl. Pătrașcu, R. Damian, Bruno – Muzac (cpt.), I. Stana (I. Ursu ”88) – M. Chițu, Deletic (Vieru ”66), Cr. Ganea – Srdic
Rezerve nefolosite: Gordin – Iloie, Vagner, Ed. Năstase
Antrenor: Gheorghe Butoiu

Stadion: 1 Mai (Dorohoi); Spectatori: 200; Arbitru: Adrian Viorel Cojocaru (Galați); Asistenți: Florin Alexandru Vișan (Galați) și Ovidiu Arușoaie (Piatra Neamț); Jucătorul meciului: Milos Deletic


Sursa: DorohoiNews
Foto: Andrei BIRTA

 

Andrei Birta, Mihai Andries 26 Oct. 2014, 11:17 Campionat
Pe aceeași temă