ACS Berceni și-a luat revanșa. FCM Dorohoi a pierdut pe teren propriu primul meci jucat în play-out

Andrei Birta, Mihai Andries 05 Apr. 2015, 11:32 Campionat

După un meci de greoi și lipsit de consistență făcut de FCM Dorohoi, care nu a reușit să țină piept decât 70 de minute celor de la ACS Berceni, ilfovenii s-au impus în prima etapă din play-out-ul seriei I și au speranțe că mai pot evita barajul.

În debutul meciului întregul stadion a ținut un moment de reculegere (foto) pentru fostul arbitru FIFA, Nicolae Rainea, care a încetat din viață miercuri, 1 aprilie 2015, la vârsta de 81 de ani. Partida a debutat lent și foarte echilibrat, ambele echipe tatonându-se reciproc. În minutul 18, Vespazian Colban a avut primele emoții după ce Eduard Sandu s-a accidentat după un contact mai dur la centrul terenului. Sandu nu a mai putut continua și a fost înlocuit de Robert Grumezescu.

Întreaga repriză a fost una anostă, fără ocazii notabile, în care oaspeții de la Berceni au avut mai mult posesia, dar fără să amenințe periculos poarta adversă. La pauză tabela indica scorul de 0-0.

Repriza secundă a început la fel ca prima, foarte lent și slab calitativ din punct de vedere fotbalistic. Oaspeții au reușit să deschidă scorul în minutul 70, după ce mingea trimisă de pe partea stângă a atacului este reluată în plasă de Nistor, din plonjon. După încasarea golului întregul joc s-a desfășurat în mare parte în terenul oaspeților, FCM Dorohoi încercând cu disperare să înscrie golul egalizator.

În minutul 79, FCM Dorohoi a ratat o șansă uriașă de egalare, la pătrunderea lui Alexandru Marin, care a scăpat singur cu portarul advers, dar i-a trimis direct în brațe (foto). Pe finalul meciului, arbitrul a făcut exces de zel și l-a trimis pe Atudorei să-și schimbe tricoul care era puțin rupt. Imediat după această fază, în minutul 90, Dapo Kayode (foto stânga, jos) pătrunde în careu și marchează cu un șut în colțul lung, profitând și de absența din apărare a fundașului Atudorei. Meciul s-a încheiat cu scorul de 0-2.

Cu această victorie, ACS Berceni și-a luat revanșa pentru cele două înfrângeri suferite în campionat. Pe lângă cei peste 300 de suporteri, la meci a fost prezent și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

FCM DOROHOI – ACS BERCENI   0-2 (0-0)
Al. Nistor ’70, Dapo ’90

Hărăguță – A. Vlaicu, Cososchi, Atudorei, Barabaș – Orășanu (cpt.) (Ivașcă ”61), Ghiviziu – Mateiuc (Vrabie ”56), Ed. Sandu (Grumezescu ”19), Pavăl – Al. Marin
Rezerve neutilizate: Prisacă – G. Luca, Juncănaru, Stancoschi
Antrenor: Vespazian Colban

I. Popescu – Dobrosavlevici, E. Nicu (cpt.), M. Popescu, G. Damian – Scărlătescu (Dapo ”61), Jugaru, Pivniceru (G. Ghinea ”86), C. Mihai – A. Nistor (C. Sandu ”78), R. Văduva
Rezerve neutilizate: Meilă – D. Lemac, A. Enciu, Ad. Udrea
Antrenor: Adrian Mihalcea

Stadion: „1 Mai” (Dorohoi); Spectatori: 300; Arbitru: Sorin Andrei Antonie (București); Asistenți: Adrian Vornicu (Iași) și Damian Antal (Bacău); Jucătorul meciului: Alexandru Hărăguță

Sursa: Dorohoi News
Foto: Andrei BIRTA

Andrei Birta, Mihai Andries 05 Apr. 2015, 11:32 Campionat
Pe aceeași temă