Vrabie și-a luat „zborul” la Rapid: „Avem nevoie de un jucător de profilul lui”

Vrabie și-a luat

Începând de marți, la antrenamentele coordonate de Bogdan Tudoreanu, Mihai Guriță și Laurențiu Andrieș participă și mijlocașul Alexandru Vrabie, în vârstă de 27 de ani. Fălticenean la origine, Vrabie a evoluat în ultimele sezoane pentru FCM Dorohoi, în prealabil îmbrăcând tricoul formațiilor Juventus Fălticeni și FC Botoșani.

„Alex este un fotbalist de creație, pe care ni l-am dorit și cu altă ocazie. Sper să ne punem de acord asupra contractului, pentru că avem nevoie de un jucător de profilul lui”, a declarat antrenorul Rapidului, Bogdan Tudoreanu.

În altă ordine de idei, tehnicianul sucevean a anunțat și numele celor șase juniori care au fost opriți în lotul cu care se va aborda ediția de campionat 2015-2016 a Ligii a II-a. Este vorba de portarul Toma Niga (LPS Suceava), fundașii Cătălin Tăutianu (LPS Suceava) și Ionuț Mihai (Dinamo Onești) și mijlocașii Lucian Jitariuc (LPS Suceava), Alexandru Dănilă (Vicov) și Constantin Aeroaiei (Vicov).

Până la sfârșitul lunii iulie, „alb-vișiniii” se vor antrena în localitate, urmând ca astăzi, de la ora 18.00 să susțină un nou joc test, pe terenul grupării de Liga a III-a Bucovina Rădăuți. Timp de 10 zile, începând cu 3 august, rapidiștii vor pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Poiana Negri. După revenirea de la munte, sucevenii mai au în program alte patru jocuri amicale: pe 13 august cu ASC Bacău, pe Areni, pe 15 august cu Bucovina Pojorâta, în deplasare, pe 19 august cu Bucovina Pojorâta, pe teren propriu și pe 22 august în deplasare, cu ASC Bacău. Startul ediției de campionat 2015-2016 va avea loc pe data de 29 august.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Pe aceeași temă