Buzoienii au „păcătuit” chiar în Vinerea Mare

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Apr. 2015, 17:50 Campionat

Gloria Buzău a „păcătuit” pentru prima dată pe teren propriu în această ediție de campionat, chiar în Vinerea Mare, pierzând cu 0-2 meciul disputat împotriva formației Academica Argeș Pitești.

Hotărâți să plece cu coșul plin din Crâng, după o primă repriză ceva mai echilibrată, oaspeții au început să pună stapânire pe joc, iar asta s-a văzut și pe tabela de marcaj. Piteștenii au reușit să deschidă scorul grație golului marcat de Deletic (53), care la o lovitura de colț a profitat de o bâlbâială a gazdelor și a trimis mingea în poartă, din apropiere.

Buzoienii au încercat și ei să gasească drumul spre poarta lui Cezar Lungu, dar s-au lovit de o defensivă a cărei deviză a fost ,,pe aici nu se trece” și astfel încercările au fost sortite eșecului. În schimb, dominarea oaspeților a fost concretizată cu un nou gol, unul spectaculos, înscris chiar aproape de finalul meciului, când, abia intrat pe teren, Vezan (86) a șutat fără preluare de la zece metri, sub bara transversală, fructificând astfel centrarea lui Vențer.

,,Am avut în față un adversar foarte bun, o echipă cu jucători și condiții de prima ligă care ne-a depășit la toate capitolele. Nu am reușit să le punem probleme, însă cel mai important lucru, și din cauza asta sunt supărat, jucătorii mei nu au avut atitudine astăzi. Nu au mai fost ca la meciurile trecute și nu știu ce s-a întâmplat. Poate, și vina îmi aparține, nu am știut să gestionăm momentul după victoria de la Suceava, fiind și un ciclu mai scurt, deoarece am jucat vineri, iar eu am lipsit de la două antrenamente din cauza unei răceli”, a declarat antrenorul Gloriei Buzău, Viorel Ion.

GLORIA BUZĂ‚U            0
ACADEMICA ARGEȘ PITEȘTI    2

Deletic ”53, Vezan ”86

Sârbu – A. Iordache, Dăniță (cpt.), Ct. Vlaicu, D. Ghiță – N. Popescu, Cl. Dumitrescu, G. Marcu, M. Drăguț (D. Burlacu ”56) – Mug. Dedu (Bobe ”75), Pălimaru (Tigoianu ”82)
Rezerve neutilizate: Stoicescu – Ad. Ghinea, Al. Ioniță, Koprindzhiyski
Antrenor: Viorel Ion

C. Lungu – Al. David, Fl. Popa (cpt.), Vițelaru, St. Stancu – Cr. Pușcaș, Val. Munteanu (Vențer ”77), Ispir, Deletic – Kone (Vezan ”82), Guerra (S. Chițu ”90)
Rezerve neutilizate: Boșneag – C-tin. Dedu, A. Nițu, Buia
Antrenor: Ciprian Urican

Stadion: Gloria (Buzău); Spectatori: 200; Arbitru: Marian Barbu (Făgăraș); Asistenți: Ionel Valentin Dumitru (Gherghița) și Dan Lucian Ilieș (Brașov); Jucătorul meciului: Jose Emilio Guerra Rodriguez.

Articol și foto de Adi SOARE

Adrian Soare, Marius ANGHEL 10 Apr. 2015, 17:50 Campionat
Pe aceeași temă