Dragostea pentru UTA, mai puternică decât neîncrederea în Marțian

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 14:43 Campionat
Dragostea pentru UTA,** mai puternică decât neîncrederea în Marțian

Nu doar echipa aliniată de Eugen Trică a surprins plăcut la Oradea, ci și galeria utistă. După cum se știe, majoritatea suporterilor (inclusiv cei din peluză) erau pentru trecerea clubului fanion în mâinile lui Marius Țucudean și asta pentru că-și pierduseră total încrederea în Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian. În cele din urmă, „cârma” a rămas la prietenul lui Mutu, care a încropit rapid un lot ce a fost la câteva secunde a produce surpriza primei runde.

În tribunele arenei „Iuliu Bodola” au ajuns aproximativ 35 de fani „textiliști”, care au făcut tot posibilul să lase în urmă resentimentele față de Marțian în așa fel încât fotbaliștii să simtă că nu sunt singuri contra orădenilor. Fiindcă formația gazdă nu a avut galerie, arădenii au dominiat fondul sonor al partidei de sâmbătă dimineață, binecunoscutele refrene și încurajări utiste răsunând pe tot parcursul celor 90 de minute. La final, suporterii i-au chemat pe jucătorii „alb-roșii” (ieri s-a jucat în albastru) la salut și le-au transmis: „Suntem mândri de voi!”

Într-adevăr, „Bătrâna Doamnă” a evoluat mult peste așteptări împotriva bihorenilor și a părut echipa mai bună chiar și în inferioritate numerică. Interesant este că după golul lui Sălăjan toți jucătorii au alergat într-un suflet spre propria bancă, unde l-au îmbrățișat călduros pe antrenorul Eugen Trică, semn că se simt foarte atașat de el.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 08 Sep. 2013, 14:43 Campionat
Pe aceeași temă