Dragalina: „Am pus presiune pe ei, la un moment dat trăgeau de timp”

02 Apr. 2012, 16:19 Campionat
Dragalina:**

Atacantul celor de la FC Olt, Dragoș Dragalina, consideră că dacă momentele bune de joc din repriza secundă erau materializate pe tabela de marcaj s-ar fi putut obține un rezultat de egalitate cu FC Timișoara.

Golgheterul alb-vișiniilor a marcat în minutul 60 pentru scorul de 1-2, însă partida nu a putut fi tranșată de partea lor. Dragalina consideră că dacă sarcinile trasate de antrenor ar fi fost respectate, soarta meciului ar fi putut fi alta.

„Am plecat, din păcate, din minutul unu cu 0-1. Dacă făceam tot ceea ce trebuie, nu era greu să revenim, dar în condițiile în care nu am respectat ceea ce ni s-a cerut a fost greu. FC Timișoara are unsprezece jucători foarte buni, de fapt întregul lot, nu doar Popovici. Cu toate astea, eu zic că în ultimele 20 de minute am pus presiune pe ei, la un moment dat trăgeau de timp, dar n-am reușit să marcăm golul egalizator. Nu ne facem probleme privind obiectivul, ne pregătim în continuare foarte bine, mai sunt multe etape de disputat, iar cu multă muncă putem ieși din zona inferioară a clasamentului”, a declarat atacantul celor de la FC Olt Slatina, Dragoș Dragalina.

Sursa: Gazeta Nouă

02 Apr. 2012, 16:19 Campionat
Pe aceeași temă