Dosso: „Sunt fericit pentru golul marcat, dar nu pentru evoluția mea”

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 10:55 Campionat
Dosso:**

Dacă Mărginean a rămas în premieră pe banca de rezerve, Sindou Dosso a fost titularizat după mult timp de Adrian Falub. La Mioveni, ivorianul a jucat din primul minut fiindcă Silvășan a fost suspendat, dar acum, el a fost preferat în fața fostului „polist” pe motive de formă sportivă.

„Trebuie să-i mulțumesc lui Mister pentru că a avut încredere în mine, mai ales că nu sunt pus la punct în întregime cu pregătirea fizică. Sunt fericit pentru golul marcat, dar nu pentru evoluția mea. Pot mult mai mult decât ceea ce am realizat astăzi”, ne-a mărturisit fotbalistul de culoare.

Acesta ne-a explicat și faza din minutul 15, când a finalizat greșit o fază important de gol. „L-am văzut pe portarul advers venind spre mine, departe de poarta sa și mi-am propus să rezolv faza doar din două atingeri. Dar nu am luat cea ma bună decizie, trebuia să rămân în posesia balonului și să marchez dintr-o poziție mai bună. Una peste alta, am obținut o victorie foarte importantă, mai ales după înfrângerea dureroasă din etapa trecută”, a adăugat atacantul de 27 de ani.

În fine, Dosso speră UTA își va atinge scopul până la finalul sezonului. „Obiectivul rămâne același, acela de a promova în Liga 1. Din păcate, acum e ceva mai dificil de realizat. Știm că trebuie să câștigăm tot până la final pentru a mai spera la promovare”, a încheiat utistul.

Mărginean, rezervă în premieră de la revenirea la Arad

Atâta timp cât a fost apt, Radu Mărginean nu a lipsit din niciuna dintre formulele de start aliniate de Adrian Falub în prezenta stagiune. Lucrurile s-au schimbat vineri, cu ocazia partidei cu Luceafărul Oradea, când experimentatul mijlocaș a luat loc pe banca de rezerve.

La finalul confruntării, antrenorul „textiliștilor” a ținut să explice netitularizarea lui Radu Mărginean. „Îmi pare foarte rău pentru Radu. E cel mai important jucător de la echipa asta și chiar m-a durut sufletul că nu am început cu el și nici nu a jucat. Aveam nevoie să construim mult azi (n.a. vineri), să dăm gol, să începem foarte bine jocul din punct de vedere ofensiv. Se știe că el este un fotbalist care-și dă sufletul pe teren, dar este mai util pe faza defensivă. Încă odată, îmi pare foarte rău pentru el, dar știu că înțelege și mai știu că ne va ajuta cu siguranță în meciurile următoare”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Rolul arădeanului în partida cu Luceafărul Oradea a fost luat de Nenad Kovacevic. Sârbul a jucat din nou bine atât la „închidere”, cât și pe faza de construcție, însă este evident că are carențe de ordin fizic în pregătirea sa. „Kovacevic poate juca cel puțin 45 de minute la un nivel foarte ridicat, apoi are și el probleme. E normal, nu a jucat niciunde de patru luni de zile. În general, au venit jucători pe parcurs despre care nu știam pe unde, cu cine și cât s-au antrenat. Dar, cu toate astea, suntem aici, în lupta pentru promovare, fără – însă – să uităm de unde și cum am pornit.  Dacă vom câștiga cele cinci meciuri vom sta cu capul sus. Dacă va fi să și promovăm bine, dacă nu, tot respectul pentru băieții ăștia care au făcut un campionat bun în condiții speciale”, a adăugat Falub.

Sursa: Sport Arad
Foto: Bogdan Samoilenco

Marius ANGHEL 21 Apr. 2013, 10:55 Campionat
Pe aceeași temă