Dorin Goga speră până în ultima clipă la promovarea în Liga 1: „Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu facem la fel? Avem doar de câștigat”

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 22:04 Campionat

Cele mai multe ocazii ale clujenilor în meciul tur al barajului pentru Liga 1 le-a avut Dorin Goga (34 de ani). Experimentatul atacant a prins două șuturi bune din afara careului în prima repriză, iar în partea secundă a avut tot atâtea, însă nu a reușit să-l învingă pe Cătălin Căbuz. La finalul partidei pierdute de Universitatea Cluj cu FC Hermannstadt (scor 0-2), după golurile lui Petrișor Petrescu (79′) și Juvhel Hama Tsoumou (80′), Goga era dezamăgit, însă mai are o speranță că echipa sa poate promova.

Dorin Goga s-a arătat dezamăgit de rezultat, dar speră până la ultimul fluier într-o accedere în Liga 1. „Dezamăgire destul de mare în rândul nostru. Din păcare, ăsta e fotbalul, dar ne dă încredere. Am avut momente în care am dominat, am arătat bine, am fost peste ei, dar nu am reușit să marcăm. Ei au marcat în repriza a doua atunci când au ajuns a doua oară în careu și pe încă o greșeală a noastră și cam asta a fost istoria meciului. Încredere mai este în noi pentru următorul meci, că putem face mai mult”, a spus experimentatul atacant care joacă la Universitatea din Liga a 4-a.

Goga a scos în evidență și rezultatul obținut de FC Hermannstadt în ultima etapă din play-out, cu Dunărea Călărași. Sibienii s-au impus cu 2-1, cu un gol marcat în minutul 90+6, și au trimis echipa lui Dan Alexa în liga secundă, iar ei au ajuns la baraj. Întrebat care ar fi discursul căpitanului pentru a-și motiva coechipierii înaintea jocului de la Sibiu, Goga a spus: „Avem doar de câștigat din următorul meci. Trebuie să arătăm cum am arătat în unele momente. Am jucat fotbal și am produs un fotbal bun. Liverpool este o sursă de inspirație pentru multe echipe și am arătat că putem. Cred că o să ne jucăm șansa și sperăm până în ultimul moment. Ei au ajuns la baraj în minutul 97. Noi de ce să nu ajungem în Liga 1 tot așa, cu noroc? Atmosfera a fost senzațională. Este deliciul fotbalului să fie stadionul plin. Păcat că nu ne-am ridicat la nivelul lor și nu am reușit să câștigăm”.

19 goluri a marcat Dorin Goga în acest sezon pentru echipa pregătită de Bogdan Lobonț, în 31 de partide.

Universitatea Cluj este primul club de seniori din CV-ul lui Goga. Acesta a fost vândut în 2008 la Poli Timișoara, pentru 1,5 milioane de euro. În cariera sa, acesta a mai trecut pe la Rapid, Hapoel Ramat Gan, Dinamo Tbilisi, HRB Yiteng, ASA Târgu Mureș și ACS Poli Timișoara.

Meciul retur dintre FC Hermannstadt și Universitatea Cluj este programat miercuri, la ora 18:00, la Sibiu, pe stadionul Municipal.

Foto: Dan TĂ‚UȚAN / Mediafax foto

Marius ANGHEL 09 Jun. 2019, 22:04 Campionat
Pe aceeași temă