Deva învinge, dar nu convinge

06 May. 2009, 22:45 Campionat

După remiza din week-end de la Turda, pentru prima dată în retur, Mureșul a legat două rezultate pozitive cu care se menține la 4 puncte distanță de primul loc retrogradabil în Seria a II-a
Chiar dacă a beneficiat de avantajul terenului propriu, Deva a continuat și ieri, contra lui FC Bihor, seria prestațiilor neconvingătoare.
Gazdele și-au ambalat motoarele încă de la încălzire însă au păstrat turația maximă doar 7 minute după fluierul de start al "centralului" Cristina Dorcioman. Destul pentru ca stoperul Adrian Dosan să urce în careul advers și să înscrie golul victoriei – lat din 4 metri.

Faza din care s-a marcat unicul gol al partidei a fost una colectivă, singura în care Mureșul a arătat ca o echipă: mingea trimisă din corner de Bițiș a fost prelungită cu capul pe spate de Sătmar până la Dosan care, cu toată opoziția portarului Paul, a introdus-o în plasă. Și a fost precedată de alte două ocazii mari ale devenilor ratate de Lintaru – șut din marginea careului pe lângă (‘5) și Pribac cap de la 16 metri respins de portar în corner (‘7).

Oaspeții au dominat restul meciului

În celelalte 83 de minute de joc oaspeții au presat continuu, dar steril. Muscă (’23), Tîrcă (’36), Tomaz (’42), R. Radu (’55), Cosma (’74) și Tomaz (’83) nu au reușit să-l învingă pe Rahoveanu.

Articol scris de Sami Tamaș
Foto:Cristi Vatavu.

06 May. 2009, 22:45 Campionat
Pe aceeași temă