Derby-ul suferinței, la Motru! Pandurii speră să conducă ostilitățile cu Dacia Unirea. Vestea bună primită înaintea jocului cu brăilenii: „De asta am pierdut la Târgu Mureș”

Derby-ul suferinței, la Motru!** Pandurii speră să conducă ostilitățile cu Dacia Unirea. Vestea bună primită înaintea jocului cu brăilenii:

Într-un meci al echipelor aflate în suferință, Pandurii Târgu Jiu și Dacia Unirea Brăila se întâlnesc sâmbătă, de la ora 11:00, în ultima etapă a turului, pe terenul din Motru. Deși au același număr de puncte, gorjenii se află sub linia care asigură menținerea în Liga 2, în timp ce clubul de la Dunăre ocupă primul loc care conferă salvarea de la retrogradare.

În pofida locului 15, trupa lui Alin Pânzaru are cel mai bun atac din eșalonul secund: cu 40 de goluri în 18 runde! Automat, Dacia Unirea are și una dintre cele mai fragile defensive din Liga 2, încasând nu mai puțin de 39 de goluri, cu 11 mai multe decât a primit Pandurii.

Vestea bună din tabăra pandurilor, care n-au mai câștigat de 11 runde, iar la Motru încă n-au reușit să spargă gheața, o reprezintă faptul că noul antrenor Adrian Bogoi va putea da indicații din suprafața tehnică, după trei meciuri în care a luat loc în tribună.

„Bogoi va sta 100% pe bancă cu Dacia Unirea Brăila. Eu cred că una din cauzele pentru care am pierdut la Târgu Mureș a fost că nu am reușit să-l facem pe Bogoi să stea pe bancă. Este cel mai greu meci de până acum din punctul meu de vedere. Dacia Unirea Brăila este singura echipă din Liga a 2-a care, în aproape fiecare meci, a dat cel puțin două goluri. Face ce vrea cu rezultatul. Mă refer că are această posibilitate tehnică să dea multe goluri, dar și primește”, a declarat principalul creditor al CS Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu.

„Nenorocirea e că avem cele mai multe egaluri. Num ă gândesc la retrogradare”

În ciuda crizei pe care o traversează echipa gorjeană, atât la nivelul rezultatelor, cât și financiar, fostul președinte de la Pandurii nu se gândește la retrogradare. „Nu mă gândesc la retrogradare! Nenorocirea e că avem cele mai multe egaluri: opt. Am pierdut 16 puncte prin aceste rezultate. Suntem o echipă care încă se rodează, facem și meciuri foarte bune, dar nu am câștigat încă la Motru, pe teren propriu. Când ai 11 jucători sub 21 de ani, din care nouă fotbaliști aproape la fiecare meci în teren, se mai întâmplă și astfel de lucruri. Oricare echipă, în orice sport, trece și prin momente grele”, a spus președintele USMO.

Pandurii – Dacia Unirea se joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe stadionul Minerul din Motru.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
 

Pe aceeași temă