Derby-ul CS Mioveni – ACS Poli este singurul meci al etapei de Paște care se joacă la altă oră

Mihai Andries 03 Apr. 2015, 19:08 Campionat
Derby-ul CS Mioveni - ACS Poli este singurul meci al etapei de Paște** care se joacă la altă oră

Așa cum Liga2.ro a anunțat în exclusivitate, etapa de Paște din eșalonul al doilea a fost devansată cu o zi și va avea loc pe data de 10 aprilie. Însă, față de informația inițială a apărut o modificare în ceea ce privește un meci din play-off. Astfel, derbyul dintre CS Mioveni și ACS Poli Timișoara se va juca la altă oră față de restul etapei.

Duelul dintre cele două echipe va avea loc de la ora 19, conform unui comunicat postat pe siteul Federației Române de Fotbal. În ciuda diferenței de puncte dintre combatante, timișorenii având la această oră un avans de 10 puncte, partida de la Mioveni este principala atracție a unei etape în care Unirea Tărlungeni va primi vizita Metalului Reșița, iar Olimpia Satu Mare va da piept cu FC Olt Slatina. Meciul dintre CS Mioveni și ACS Poli Timișoara va fi televizată de postul local Absolut TV

Iată mai jos și comunicatul FRF

În conformitate cu dispozițiile art. 36 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de urgență compus din Răzvan Burleanu, președinte FRF, Gino Iorgulescu, prim-vicepreședinte FRF și Octavian Goga, vicepreședinte FRF, cu unanimitate de voturi hotărăște:

– Aprobă solicitările cluburilor participante în Campionatul național „Liga a 2-a” cu privire la desfășurarea jocurilor contând pentru etapa a II-a din cadrul play-off-ului și play-out-ului Ligii a 2-a să se desfășoare la data de 10.04.2015, în loc de 11.04.2015 astfel cum fuseseră inițial programate, urmând ca ora de desfășurare să fie menținută, cu excepția jocului CS Mioveni – ACS Poli Timișoara, ce urmează a se desfășura la data de 10.04.2015, ora 19:00.
 
Articol scris de Mihai ANDRIEȘ
Foto: Sebastian TĂ‚TARU
Mihai Andries 03 Apr. 2015, 19:08 Campionat
Pe aceeași temă