Delta Tulcea – Chindia Târgoviște 2-1 pe burta goală! Gache s-a dezlănțuit după meci

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 17:29 Campionat
Delta Tulcea - Chindia Târgoviște 2-1 pe burta goală!** Gache s-a dezlănțuit după meci

Delta Tulcea a câștigat astăzi cel de-al nouălea meci consecutiv în fața suporterilor proprii care, chiar și duminică, de la ora 11, au venit în număr mare la stadion – circa 1200 de spectatori. Pentru prima dată în acest sezon, după meciuri dezamăgitoare cu Dunărea Galați, Dinamo II sau chiar Universitatea Cluj, tulcenii au făcut un meci bun spre foarte bun, cu ocazii de poartă, în fond ceea ce vrea spectatorul care vine la meci. Ce s-a văzut din tribună a fost un spectacol care a meritat toți banii, aceia puțini de bilet, însă ce nu s-a auzit în schimb a fost … burta goală a celor care au oferit acest spectacol și care n-au mai văzut un leu de la club de la începutul verii!

Se poate spune că a fost și o vară lungă, astăzi la meci fiind peste 25 de grade, însă fotbaliștii de la Delta se roagă să vină toamna pentru a primi și ei măcar o brumă de bani. Pentru că ăsta e adevărul: la Delta nu s-au mai plătit salariile de dinaintea morții lui Henry!

Este poate și motivul pentru care, după meciul cu Chindia, antrenorul Constantin Gache, cel care îi stoarce pe jucători de ultima picătură de transpirație la antrenamente și la meciuri, s-a dezlănțuit și a vorbit despre cum se vrea în acest sezon promovarea pe … burta goală.

Descarcă si ascultă un interviu fără perdea cu antrenorul Constantin Gache de pe acest link

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Foto: Cristian DOGARU

Marius ANGHEL 07 Oct. 2012, 17:29 Campionat
Pe aceeași temă